Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

samovražda.....

fldk

Bracho, da sa zazivat zit prijemne aj bez vacsich penazi, alebo bez penazi,, a je to zitie s clovekom, ktoreho milujes,,, akurat nie vseci dokazu milovat,, co stale nechapem preco,, akoby existovali 2 druhy ludi

realitarealita

Realita je taka, ze zivot nema zmysel a jedine co za nieco stoji je si v zivote uzit alebo zazit nieco pekne a prijemne. Ale to bohuzial dnes bez penazi nejde a na to aby ste ich zarobili musite byt lepsi ako priemerni ludia, silnejsi, inteligentnejsi, vytrvalejsi, vzdelanejsi, agresivnejsi, sebavedomejsi, zdravsi atd... Dobry zivot ma mozno 20% ludi a zvysok zivori a len sa trapi aby nejak prezili zo dna na den, lenze to nema ziadny zmysel a to je lepsie sa zabit. Keby tento hnusny system cloveku dovolil ludom aspon eutanaziu aby ich v nemocnici bezbolestne zbavili zivota,.. lenze to zas nevyhovuje tym co tu ten system riadia pretoze potom by ludia prestali byt ochotni kvoli hypoteke na cely zivot robit aj za almuznu, uz by ich teda nemohli vydierat aby makali na panov ako otroci

celebrita FB

Nerob to, lebo prežiješ a potom ťa dajú na psychiatriu. Tam sa s tebou nikto rozprávať nebude. Nerozumieš po maďarsky a si z južného Slovenska? Tak teda ale potom už zaručene, že nie. Napíšu ti do záznamu schízu, áno? To nebol vtip. Ani nepreklínam. Iba varujem. Normálne ti napíšu do záznamu, že pacient počul hlas, hlas mu kázal vyskočiť z okna a skončíš nielen na ťažkých liekoch, ale ešte aj s dolámanými rukami a nohami, ak nie ochrnutý, no proste všeličo, len nie mŕtvy. Ver tomu, že po samovražde lepšie nebude, len horšie. To ti povie každý, kto samovraždu prežil. Nezáleží na tom, čo zlé sa ti deje alebo stalo, nebude to trvať večne. Ja som bola v cvokárni. No tak som chcela väčšie prsia, šetriť peniaze sa ale, že vôbec nedarilo, tak som na to chcela ísť cez blázninec. Že mi poisťovňa tie silikóny preplatí. Nakoniec som si to rozmyslela a ak je božia vôľa ísť do kláštora, tak tam teda pôjdem. Kam ale zaručene, že nikdy nepôjdem, je do postele s chlapom. Kto bol na psychiatrii, ten ti vie povedať, ako to tam chodí. ALebo chodilo? A kto nebol, čo ti povie? Lekár, ktorý chce na tebe len zarobiť, ťa na psychu budelákať a nebude na internete kydať na sám na seba, ale na mňa. Nech si kydá, koľko chce, však na mňa sa veľa zmestí :) Dobrú noc :)

zi

Si pripravený na to, že po smrti budeš ty - tvoja duša stále žiť? Si pripravený na to, že potom sa budeš musieť dostaviť na osobný súd pred Boha a tam uvidíš celý svoj život so všetkými dobrými aj zlými skutkami? Keď pocítiš ťarchu toho zlého, už nebudeš môcť nič napraviť, iba prosiť o odpustenie. Kým však žiješ tu na zemi, stále sa veci môžu zlepšiť, opraviť, zlé veci môžeš odčiniť. Utrpenie na zemi sa nedá ani len porovnať s tým, ktoré môže človek zažívať po smrti - a to bohužiaľ aj veľmi dlho alebo dokonca naveky. Lebo dušu máme nesmrteľnú, nie je v našej moci zabiť sa tak, že by sme úplne prestali existovať. Človek, ktorý sa zabil, povedal Bohu nie, čiže odvrátil sa od života, od seba i od Boha, a až po smrti spoznáva celú ťaživú váhu toho, čo vykonal - a preto nemôže len tak ľahko nájsť pokoj, aj keď to už bude ľutovať. Ak si teda myslíš, že po samovražde budeš mať kľud, pokoj a oddych, mal by si seriózne rátať s tým, že sa fakt mýliš.

Ak máš problémy, ktoré ťa tlačia uvažovať nad samovraždou, treba sa tým problémom postaviť čelom a nie pred nimi utekať. Samovražda je útek. Prečo to chceš spraviť? Riešenie určite existuje a radi by sme ti poradili, keby si povedal viac, je to tu anonymné.

Prajem ti, aby si odvahu na samovraždu nikdy nemal. Bola by to hrozná chyba.

same

Nazdar, casto to chcem aj ja,, ale fakt naposledy som si uvedomil, ze zakazdym takymto mojim sklucujucim obdobim chytim druhy dich,, nie ze by sa mi vzdy nahodne postastilo, ale asi nejak hormoni skacu, ked sa citis strasne zle, tak potom pride obdobie, kedy si zrazu celkom dost stastny v zivote,, ty to tak nemas? Pockaj si na to stastnejsie obdobie, a skus pohladat priatelov, mozno frajerku

Ipsilon

A aký máš na to dôvod, že sa chceš zabiť? Neviem, čo riešiš, to je tvoja vec, ale mal by si viac zabojovať a nemal by si len tak hodiť flintu do žita. Na ten istý problém sa možno pozerať z rôznych uhlov a to, čo ty považuješ za problém, iný považuje len za nepodstatnú vec.

lento nie

Preboha len to nie!!! Mozem sa s tebou spojit cez email a podelit sa o iste skusenosti - ako kamarat uz visel, len na poslednu chvilu ho Boh zachranil a uzol povolil a poradit ti v tvojej situacii najlepsie ako dokazem. Len nie tu na fore. Ak ta ma na celom svete aspon jeden jediny clovek rad, nesmies!!!