Ake mate skúsenosti s mužom škorpiónom? Vadí mi ako rieši problémy.. nekompromisne bez ohľadu na dôsledky, vtedy vidí len seba, teda poväčšine musí byť všetko ako povie on..Ja som baran a rozdieli medzi nami naozaj sù, sme spolu 16 rokov.
muž škorpión
Prezyvka055 hlavne takho nepustit k volbam
stracky-prepáč stracky nie sracky. :D
Aj ja som škorpión, ale medzi ženou a mužom je veľký rozdiel. Muži sú egoisti, zbožňujú, keď ich niekto chváli. Radi vyhrávajú. Dobre im to myslí. Ale zas áno, je to téma už rozobratá a keď máš problém, tak sa s ním buď pozhovárať, alebo to skončiť, aj keď po 16 rokoch to nie je ako po pól roku....
A sracky-už teraz? Po 16 rokoch to nie je už teraz.
PS:aj baran je dosť dominantný a tvrdohlavý, takže by ste mohli byť práve až tak podobní, že každý chce byť lepší, každý chce vyhrať hádku, aj keď každý po svojom a to vytvára konflikty...
No veľa šťastia. :)
Clovek ktori si mysli ze znamenia v zverokurhu ovplyvnuju spravania cloveka by mal okamzite vyhladat odbornu lekarsku pomoc a vratit obciansky preukaz.
Skorpioni (ak mozme verit vplyvu znameni na ludske povahy)
su typicky bezohladne, velmi sebecke a pomstychtive povahy. Hovori sa ze ak nastves skorpiona suseda tak ti z pomsty obehne auto klincom. Ak mas problemy so vztahom uz teraz, utekaj. Nezlepsi sa to , len zhorsi, s velkou pravdepodobnostou
uz tu taka tema bola a dost rozoberana, skus sa pomrvit v historii fora cez hladanie... ja mam so skorpionom len najlepsie skusenosti a nevymenila by som ho za nic a je opak toho, co tvrdis... ja som ryba a ryba-skorpion je ideal...