Trápia vás rednúce vlasy či plešatenie? Zachránia vás tieto bylinky.

Táto diskusia patrí k článku: Trápia vás rednúce vlasy či plešatenie? Zachránia vás tieto bylinky.
Trápia vás rednúce vlasy či plešatenie? Zachránia vás tieto bylinky.

S problémom plešatosti či rednutia vlasov sa stretávajú najčastejšie muži. No bohužiaľ, aj ženy môže postihnúť rovnaký stav následkom farbenia vlasov alebo rôznych chemikálii. Ďalšími faktormi sú zlé stravovacie návyky, poruchy štítnej žľazy alebo anémia, chemoterapia, niektoré lieky a menopauza.

barbora88888

Lopuch a zihlavu mam odskusane na vlastnej kozi a vlasy po nich neskutocne rastu. Ale zas je pravda, ze mozu byt konceky suchsie a vlasy krepovatejsie. O to viac netreba zabudat na masky a kondicionery. Ale na rast vlasov tieto dve urcite odporucam. O celkovych ucinkoch zihlavy sa pise tu
vypadavanievlasov.net

Krenko

vyskusaj nanogen, nepotrebujes lekarsky predpis,je volne dostupni na nete alebo v lekarnach,pomaha zahustovat vlasy, plusdobre posobi napokozku v hlave(poznas to vitaminy a taketo veci)

rancid

Ja používam Triaktivin šampón a som spokojná. Kúpila som na pilulke a ešte som našla aj zľavové kupóny, ktoré som použila :-)
-odkaz odstránený-

Rory555

Rastlinné extrakty fytosteroly sú super pri zastaveni vypadávania vlasov zvlášť folixil, ktorý je určený len pre mužov a do mesiaca sa vlasy spamätávajú