Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemám vôbec prsia :(

Príspevok v téme: Nemám vôbec prsia :(
taconemameno

Ahoj! Chcela som sa len spýtať či je normálne keď budem mať o chvílku 15, že nemám skoro žiadne prsia? Ako mám veľkosť 70AA čo je na môj vek oproti spolužiačkam veľmi málo :( Ani menštruáciu ešte nemám (mama ju mala až v 15) a už mám cez rok výtok a posledné dni je dosť silný :/ Som chudá ale nie extrémne a som aj vysoká. Ja už fakt pred rokom som si hovorila že nemám sa trápiť však mi dorastú no už sú rok také isté... A aj moja mladšia sestra má väčšie... Nechcem skončiť ako baba ktorá nebude mať žiadne prsia. Prosím Vás narastú mi ešte? Už som fakt zúfala. ďakujem.

ANGEL-DEMON

povedz mame aby da zobrala ku gynekologovi, len tak pre istotu...
a z prs si hlavu nerob.. lepsie su cim mensie tym lepsie... ziadne bolesti chrbta... atd.. a kludne ti mozu dorást aj pozdejsie, poznam take dievcata, co nemali prsia a potom od 18ky im dorástli.. niektore dievcata dospievaju pozdejsie,.. jedna moja kamoska bola celu strednu skolu stíhla ako doska aj prsia mala malé.. nastupila na výšku a až potom sa začala celkovo zaoblovať, boky , prsia jej narastli minimálne o 2 čísla, dnes má úúúplne inu postavu- ženskú.

luss22

hlavne sa prestat stresovat. nikto nemoze povedat z hlavy ci narastu alebo nenarastu, aj ked si to uz asi pocula viackrat, nie je podstatne ake mas prsia. Mozno je s nimi nieco lahsie, no tym ze to je lahsie, je zas nieco ine tazsie :) myslim ze sa nemusis vobec trapit. drz sa