dobry den otazka predovšetkym na chalanov , mužov , ako sa zachovate , ak by vam vaša patrnerka poslala akty ? pačilo by sa vam to alebo čo by ste si pomysleli o dotyčnej ? v opačnom pripade ?
Pikantne fotky
pikanto ja som to dostal v tlacenej podobe... inak neviem co s tym vsetci mate? tak niekto uvidi jej nahe foto a ? si myslim ze kazdy psychicky zdravi clovek to v pohode ustoji. Neviem preco sa z toho robi neviem co pritom kolko ludi chodi na nuda plaze. S vynimkou mozno politikov fararov alebo niecoho podobneho by to nikomu nemalo ublizit a navyse kto je na nas zvedvy?
wreck ma pravdu. V prvom rade by som sa zamyslel, kde tie fotky budu ulozene a kto k nim bude mat pristup. Trebars, ci nemozu byt zneuzite napr. ak by doslo aj k rozchodu.
Vela ludi si mysli, ake ma zabezpecene pocitace. Nema. Len si to mysli, ale predpoklada zle. Vacsina su zavirene a ani o tom neviete, aj ked mate nejake ochrany. Fotky tak uz mozu putovat kadelahsie.
Nehovoriac este o smartfonoch, ci tabletoch, kde je este horsie zabezpecenie.
Ja by som tiez urcite neukazoval nahe fotky mojho dievcata kamosom, nikdy v zivote,,, a take fotky by urcite potesili
ja som taketo dostal asi tak po roku ako adventny calendar... a nechvalil som sa nikomu akurat ma to ani nejako nepolozilo kedze sme to v tom case robili viackrat denne. ale tak aj snaha sa ceni. akoze urcite ma to nepoburilo ani nic take.
pozname sa uz dlho dlho sme spolu , už som mu niečo posielala ale nic vystredne ani ziadnu extremnu nahotu teraz by som rada zaexperimentovala priznal sa mi ze by chel nieco take a rada by som ho chela potesit , no povedat to mohol ,ale zas aka bude reakcia toho sa obavam trocha, a nechem aby si o mne nemyslel nic zle
Ja osobne si nemyslim, ze az 98% to ukaze kamaratom... nie kazdy chlap sa takto chce chvalit, je velmi vela ziarlivych chlapov, ktori by v ziadnom pripade nechceli aby videli priatelku nahu ich kamosi...ale zas je rozdiel ake je to medzi vami vazne :) a ako ta dotycny berie...
sexy777, ano, potvrdzujem, zazil som, je to vitana AKTivita. :-) a ma najmenej dve uskalia:
1. su to svojky alebo ta nafotil niekto? ak sa tvoj mily stavia skor negativne voci tomu, aby ta cudzi ludia videli nahu, asi to nie je najlepsi napad a musis to mat zistene dopredu.
2. ako dlho ste spolu a do akej miery mu doverujes? aby sa raz nestalo, ze sa objavia na strankach, kde je mozne predat fotky (byvalej?) partnerky. treba pocitat aj s tym, ze kym je pocitac alebo telefon pripojeny na internet, sanca na ukradnutie fotiek tretou stranou je vzdy. ak su na papieri, stale sa daju naskenovat. :-)
zle polozena otazka..
co ak ja sam si fotim priatelku? To sem nezapadam potom?
dakujem za odpoved , este nech mi to potvrdi par chalanov jedna odpoved ma moc nepresvedcila :) nestači mi to :))