lexaurin- pamat, logicke ulohy

Príspevok v téme: lexaurin- pamat, logicke ulohy
patricia1111

Dobry den, mala som hlavne posledny mesiac dost tazke obdobie, kde som brala asi 2-3x denne 1,5mg tabletku lexaurinu. Teraz uz je lepsie, ale ked nemozem zaspat, tak asi kazdy 2.-3. den si dam tabletku pred spanim a ukludni ma. No akosi sa mi zda, ze v poslednej dobe si neviem vybavit jednoduchsie veci, asi ta kratkodoba pamat alebo nejake vypocty, logicke ulohy, hoci tu tabletku si davam v poslednej dobe len na noc vacsinou... Myslite, ze aj ked beriem tabletku len kazdy 2.-3. den jednu, moze to byt zavislost? a taketo davkovanie moze mat vplyv na pamat? je to zvratne? viem, ze su ludia na tom ovela horsie, ktori beru vyssie davky a dlhodobo, ale prosim o relevantnu odpoved, kto sa v tom vyzna... je to svinstvo, ale na to, co malo pomoct, pomohlo, stalo sa... a to mam malo rokov..Dakujem vopred za odpovede!!

chlebik

brala som aj persen aj garacujan .. a toto su slabe veci .. ak ma tazsiu diagnozu... .. na tazsie veci to nezabera ,. mozno to ma tak placebo efekt .. ze ked si to da tak sa nachvilu uzpokoji ,lebo od toho caka ,ze by to malo pomoct .. na paniku a uzkost .ked to na mna prislo som si davala sedatif PC . namiesto 4 ako bolo pisane som si dala aj 7 ..a pomohlo mi to ,,,ale tiez neviem ci nie nahodou placebo efektom . :)

Loptosko

Skús zmeniť liek a uvidíš či to bude pretrvávať.namiesto lexaurinu persen alebo guajacuran sú trošku slabšie ale su na prírodnej báze a hlavne mali by byť volne predajne v lekárni .Prosím konzultuj z lekárnikom nie som lekár iba viem.

patricia111

dakujem jozefina, myslim si, ze mas pravdu, je to to iste...a potesila si ma, ze je to uz ok.. vela stastia v zivote!

jozefina 87

ahoj. podla vlastnej skusenosti viem . ze ked som mala tazke obdobie tak som vecer pila aby som zaspala .. alkohol mi dost pomahal ,prejst si fakt blbym obdobim ...patrim medzi ludi co aj ked sa na noc opiju , tak rano vstanem ,oklepem sa a idem do prace , bez toho aby to bolo na mne vidiet , necitim sa zle ,ani mi nie je zle . proste uplne z prehladom fungujem . lenze som zacala hlupnut . ako zombiek ,mala som problem si na nieco spomenut ,nedokazala som sa sustredit , velmi som zabudala , tak ako to popisujes som sa citila.. ja si myslim ,ze AD a alkohol je jedno a to iste , obe su navykove a riesia to iste ... v podstate ,neviem co je horsie .. momentalne nepijem .. nechyba mi to . ja alkohol nevyhladavam .. pouzila som ho iba na to co som potrebovala ,a smitec . a co sa tyka pamate tak som na tom znova v pohode .. tak si myslim ,ze ked to vyradis .. bude po case znova ok .. :)