celiakia

Príspevok v téme: celiakia
Tyia

Bolia ma kosti a klby,strasne mi praskaju,staci ze pomikam clenkom tak mi tak praskne ako keby som mala stare kosti, alebo hocikedy pri chodzi sede ma len z nicoho nic zacne pichat/boliet a to uz nehovorim ked sa o nieco kostou silnejsie opriem alebo potlacim zase nie tak je si ju skoro zlomim,skoro po kazdom jedle ma nafukuje,som stale unavena,rano vstanem s plochym bruchom a vecer zaspavam s velkym a navyse uz 2 tyzdne mam velke bolesti v oblasti zaludka a criev,zistili mi zvecsenu slezinu,naposledy som bola na sone z pred 2 rokov a bola mensia ale pripisovali to slepemu crevu.v tedy som mala rovnake tazkosti ako aj teraz az na to ze zosilneli,ked na som to povedala mojej obvodnej ze ci nemozem mat alergiu na lepok tak mi povedala ze urcite nie .no pri tom mi stale nevedia zistit z coho to je ale ziadne gastro vysetrenia mi nerobili :/ chcela by som skusit bezlepkovu dietu a ak sa mi stav zlepsi tak nemam nad cim pochybovat len neviem ako si nahradit muku a vyrobky znej neviem vlastne o tom nic co by mi na gastro povedali budem velmi rada ked mi poradite :)

Tyia

mmo te dakujem za odpoved :) tiez mam casto depky ani nie ze casto ale skor stale a stymi kostami mal moj bratranec tiez to iste ze mu ju nepotvrdili ale na o ze ho boleli kosti a zaludok tak vysadil lepok a je mu okey ...

mmo te

Ma to vela spolocneho s celiakiou , ked ju mas chodis pravidelne k odbornikovi na vysetrovanie hustoty kosti...
Totiz pri celiakii mas zapalene tenke crevo a vitaminy aj D na kosti sa nevstrebavaju do organizmu , vela ludi ani nevie , ze ma celiakiu a maju vela problemov napr. Aj psychickych , lebo mozog nema potrebne latky tak nespravne funguje a ludia zbytocne uzivaju lieky na depresie , pritom by stacilo vylucit muky , zeny ktore maju casto potraty tiez to moze mat za nasledok neodhalena celiakia a vela ineho ...

manuskazv

Zdravim, na kosti a klby brat osarten a na to brusko artickový sirup užívať....pre viac info napiste mail...vysvetlím

dddf

Podľa mňa kosti s bezlepkovou dietou nemajú nič spoločné. Môžeš mať tak akurát reumu a podobne. Najlepšie urobíš keď navštíviš lekára.