Mam priatela,sme spolu od leta. Vsimla som si,ze dost casu travi na FB. Mam tam este jedno konto,o ktorom on nevie (je tam ina fotka baby). Tak som si s nim zacala pisat z toho druheho konta. Odpisal mi. Tak si tam spolu asi tyzden piseme. No a spytala som sa ho na vztah. Ci ma priatelku? No a on ma zatajil. Ze ziadnu priatelku nema. Priznal sa iba ku vztahu predo mnou. Ze s tou sa rozisiel a ze odvtedy je sam. Tak som sa ho opytala este raz,ze je pekny muz,ci je naozaj sam? A on,ze ano.
Mozno si myslite,ze som truba,ze naco som mu pisala z ineho konta? Ale zena vyciti,ci ju ma muz rad. A ja som citila,ze nieje ku mne uprimny,nikdy mi nepovedal,ze ma lubi,alebo ze ma miluje. Ked mi to napisal-kde ma ako svoju priatelku zatajil,tak som mu poslala sms na fon,ze citim,ze ma neberie ako svoju priatelku,ze ma nema rad. Odpisal mi,ze sa mylim,ze ma ma moc rad.Ze chce byt so mnou,mame vztah.
Mam mu povedat,ze ma zatajil?! Ze to si pise so mnou cely cas? Naozaj neviem,co mam teraz urobit.
Zatajil,ze ma priatelku
Angel-demon. Bola som sama takmer 3.r. Takze po takto dlhsej dobe som dala niekomu sancu.Pre mna je vernost dolezita a samozrejmostou.Okrem ineho. Je mi z toho zle.Co pocuvam aj vidim okolo seba,tak s vernostou je to dnes zle
Ja by som skusila to co pise ovecka, dohodnut rande a ty by si zavolala, ze mas 2 listky do kina alebo cokolvek ine surne, co by ti povedal, ze preco nemoze prist, alebo ci by tamto stretko zrusil. Urcite by som sa nepriznavala takemuto chalanovi s tym druhym kontom. Naco byt uprimna, ked on nie je.
Mozno ma len blbe obdobie, alebo co, to uz musis vediet sama.
Prekliaty FB! Takto robijat krasne vztahy medzi muzom a zenou!! :-))
S takymto clovekom by som viac neriesila nic.Je jedno ze s nou este nebol.Ma teba.Nema co blaznit a klamat dalsej.Aj ona je obet jeho klamstiev ako aj ty.
Jak mozu niektore dievcata este sa vobec pytat ze co mam robit?
Priznas sa mu a otoci to voci tebe ze si mu neverila a necha ta prvy on.
Povedala by som mu narovinu a odisla a nenechala si ani nic vysvetlit.
Co ta chudera ktora s nim pise?Aj ked si to ty ale...on to nevie.Hra sa s oboma.Prva prilezitost a opusti ta.
Dohodni s ním rande a keď príde tak mu dáš košom :)
nechapem ako toto vobec mozes riesit :-) okamzite rozchod. ved napisal uplne cudzej holke, ze nema frajerku ... to je co za vztah? v takom chces byt? a rozisiel by som sa bez udania dovodu, aby som nebol za psychopata, co ma potrebu takto to naraficit na svojho frajera - on by to vedel urcite sikovne obratit proti tebe ... a uprimne, nikomu by si to nevysvetlila, ze si citila, ze nieco nie je v poriadku. aj ja by som ta mal za slehnutu keby mi kamos rozpraval, ako si mu zacala pisat z cudzieho konta a pozvala ho na rande a potom mu to vyhodila na oci, ze tam prisiel ... wtf, blazniva zenska, este by som ho utesoval, ze moze byt rad, ze sa s nim rozisla.
Kokso niekedy premýšľam načo toto robíme furt? takéto divadielka?
Ten váš "vzťah" nestojí za nič. Ty si pre neho len dočasná voľnočasová aktivita. Sama vidíš, že hľadá ďalšie a keď nájde nejakú "lepšiu", odkopne ťa alebo ťa začne podvádzať aj fyzicky (čo možno už aj robí).
Úprimný rozhovor je alfou a omegou vzťahu. Vyzvi ho naň. Ak odmietne, alebo ti bude klamať, rozíď sa s ním. Fakt to nemá cenu.
to je tak ked niekto chodí s niekym, len preto aby niekoho mal...
neviete vydržať samé, silou-mocou chcete mať frajera a potom tu musite taketo "problemy" riesit... sa s ním rozíd... a dovi dopo!
tak v podstate mas viac moznosti, ako to riesit.. bud ako ti radili, ze si s nim dohodni "rande" a ak prijme, mas aspon 100%-ny dovod na rozchod. Dalej mu mozes rovno povedat o tom, ze ta neznama si ty a dat mu sancu priznat sa a nasledne sa rozhodnes, ci si zasluzi este sancu, alebo nie. Posledna moznost, ktoru napisem je rovno rozist sa s nim. Ale to musis citit ty sama. Zacal sa spravat divne, schovava si mobil, atd.. to je naozaj velmi zly znak. Musis sa rozhodnut.. dalej takto trpiet nema vyznam podla mna.