panicka/uzkostna porucha-ako ju zvladate?

m_meno

pozorujte toto:

existujú 3 typy pocitov:
pocit neprávia, boja, nenávist
pocit radosti, zábavy
pocit smútku, neistoty

z mojej skúsenosti je dobré pozorovať svoje pocity a kočíkovať ich medzi 2 a 3.....bud sa radujem alebo som pokorný ... bud chcem byť veselý, alebo chcem byť pokorný.... vzdy ked chcem bojovať, prepnem svoj pocit na radosť alebo smútok.

zivot je pestry, mení sa ... ked sa deje neprávie, rastie v nás nenavísť a zlosť ... potom sa to vystrieda do smútku .... potom sa to vystrieda do zábavy .. a potom znovu do nenávisti .... prosto najlepšie z mojej skúsenosti je fakt si vyberať len 2 alebo 3 ....

byť pokorný je najľahšie, je to ľútosť .... rovnako nenávidieť je ľahké, ale to je prosto zloba ... najťažšie je byť šťastným .... lebo byť šťastným znamená pohŕdať ľútosťou ..... je to ako si púšťať hudbu ked pod oknami behajú hladné deti .... všetko má svoju daň ... zase ked je človek ľútostivý, nič sa nespraví ... žiadne domy, žiadne technológie, žiadne divadlá a kultúrne akcie ... iba pokoj a ticho ...

všetko je ťažké a jedna z najťažších vecí v živote, je ísť ďalej ... pretože keď sme ešte deti a prežili sme málo, tešíme sa čo nové príde ... avšak časom keď začíname strácať, prestávame bežať dopredu a začíname stáť, dokonca sa vracať ... a robíme to preto, lebo nám to pripomína krásnu minulosť a prináša krásne pocity.

život je vždy voľba .... preto je to také ťažké, pretože výber niečoho, znamená vzdanie sa niečoho ....

prosto pre mňa je fajn striedať vždy tieto 2 pocity : radosť a smútok ....

ono sa to podľa mňa ľahšie chápe, resp. vníma ako rieka ... život je rieka, ktorá stále niekam ide ..... a iba keď proti nej bojujeme (1. pocit)

dobré vyjadrenie k životu je: dal som vám zažiť všetko: mladosť, radosť, starobu aj starosti, samotu aj obklopenie, vojnu aj mier, leto aj zimu ... čo viac ako všetko by sme chceli :)

práve to, že život sa mení automaticky ... a zároveň to, že naša vôľa sa vždy prejavuje .... spôsobuje také 2 násobné zmätenie :)