Ako sa zbaviť vší.

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť vší.
hviezda01

Prosím vás,už som zúfala.Ako sa zbaviť vší??Dcéra ich ma už od začiatku roka,..teda nie stále,ale začiatkom roka si našla jednu,a odvtedy ich máva skoro každý mesiac...na chvíu sa ich zbavíme,a potom znova..má 15 rokov a dlhé vlasy...aj ocot sme vyskúšali a stále sa tie potvory vracajú..:-(

Mesačný princ

Najúčinnejšia je farba na vlasy na báze amoniaku, treba si zafarbiť vlasy a na100% pokapú :) je to vyskúšané

kabel

lebo nikdy nevyhubíte všetky, preto ich má stále! V dlhých vlasoch vždy nejaké prežijú. Nech je všivavá, len nech jej ostanú dlhé vlasy, to je hnus! logika magora. a samozrejme, že niekoho nakazila, keď ich má 10 mesiacov...

hviezda01

Prepáčte,ale napísala som,že ich má 10 mesiacov v kuse???alebo,že s tým nič nerobím???..Písala som,že sa ich zbavíme acca o mesiac ich má zas.

Kabel...máš dcéru?..asi nie,inak by si toto nenapísal/a....ak hej,vieš si predstaviť ostrihať 15 ročnú puberťáčku do hola???Ludia,niekedy by ste mali najprv premýšlať,kým niečo poviete.Nikoho nenakazila..nemá žltačku!!!..A tie vši asi tiež od nikoho nekúpila!!!

Šampóny sme vyskúšai tiež,aj sme farbili vlasy,ale vždy sa tie mrchy vrátia...zmiznu na pár týždňov a potom ich má znova..:-(