Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo vtedy cíti muž?

Príspevok v téme: Čo vtedy cíti muž?
Maria69

Ahojte, zaujímalo by ma čo cíti muž v prípade že je vo mne ale ja ho až tak nejak extra v sebe necítim. Má to tiež rovnako alebo jemu to nevadí a robí mu to dobre?

A moja druhá otázka, ako to je v polohe keď som ja hore? Mne to viac vyhovuje keď sa pohybujem smerom dopredu-dozadu, robí to dobre aj Vám chlapi alebo je to pre vás lepšie hore-dole?

wreck

ci je milovacka intenzivna je dane najma tym ako velmi k sebe priliehate. ak necitis dobre ty jeho, on to ma rovnako, ako sama pises. existuju cviky, ktorymi si dokazes posilnit vaginalne svaly a mozem ti zodpovedne potvrdit, to su potom pre chlapa orgazmy skoro do bezvedomia. chlapske brko nezhrubne, nie je to sval. takze je to na tebe. :-)

k druhemu 'problemu' poziadaj o vyjadrenie predovsetkym JEHO. naco su ti nazory ludi z fora, ked sa milovat budes s NIM? ale predsa len: zavisiet moze aj na malej zmene uhla alebo rychlosti a na stimulacii dalsich miest na tele. ziadny vzor nie je. ked uz sa o tom nedokazete rozpravat, tak aspon vypozorovat jeden na druhom co sa komu paci by ste mohli vediet.

Zlatinko

Mne to robi dobre, aj ked moja ju ma tiez siroku.. je baculka, a pomahame si rozne.. pouzivame vankusik pod zadok napr. Ona to ma najradsej klasicky, v misionarskej polohe a hlavne tvrdo.. tak ma citi najlepsie..

Loptosko

Buď máš 9 rokov a sex si ešte nemala a preto tie bezduche otázky alebo 90 a už sa na to nepamätáš a chceš byť za frajerku v starobinci.Aby to nevizeralo že si s teba uťahujem sekretárka-riaditelovi:Už ste vo mne pán riaditel?
Áno už asi 5 minút. .....óőch ten je ale Veľký