Ja mám veľký problem si vytvoriť vzťah s niekym, pretože mám v sebe blok, ktorý ani neviem ako mám nazvať. Som zakomplexovaná tak, že nikoho nepoznám takého problematického ako som ja.?Sama nejdem ani len do obchodu a keď aj niekam sama idem, tak sa začnem potiť a nedokážem premýšľať nad tým čo hovorím. Automaticky zo mňa idú slová aj keď ich nemám premyslené ... každý chlap s ktorým sa spoznávam nechce somnou nič viac než len kamarátstvo s výhodami. Nedokážem si nájsť prácu, pretože by som nezvládla pohovor a cestovanie by mi tiež robilo veľký problém so začiatku, a to už radšej nehovorím o novom kolektíve pretože na strednej škole som už bola pár krát ponížená a koli týmto mojím osobným problémom som nechala školu a ani som si maturitu nespravila ... pekne nie ? :) snažím sa aspoň o to nech nemám depresie, pretože aj tie mi vedia komplikovať maximálne život. Pevne dufam, že príde niekto alebo niečo, čo mi pomôže normálne žiť
Blok, komplex, depresia
a čo tak miesto plakania do vankúša vyhladať pomoc psychologa...
Myslim ze na svete beha vela "inych" muzov, s nejakou ranou, pre ktoru su iny, a maju kvoli tomu problem so zenami, nadviazat vztah,, taky by ta podla mna v pohode prijali, len prestan s tou rozhodnozkou,, a musis takeho samozrejme prijat aj ty.