Erekcia pocas vysetrenia

Iiiii

Každého trápi nejaký problém. Ja som si už chcel dnes trochu zajazdiť, lebo mi prišla metla od baby jagy, za čo som jej cvakol 100 éčka a prišlo mi toto??? A že vraj len stačí vyčistiť karburátor. Mám síce právo to reklamovať s nárokom na vrátenie peňazí, ale bohužiaľ nemám až takú odvahu:-(
Dúfam, že na lietanie na metle mi netreba nejaké oprávnenie. Asi by ma už vážne trafil šľak, keby že ma zastavili ešte aj vo vzduchu a dali mi pokutu. Mám kamarátov aj pilotov, oni mi len čosi spomínali, že mám čosi nahlásiť na veži, ale kontakt na tú vežu mi nedali.
Nič, idem do garážu po klinčeky, lebo mám rád klinčeky vo všetkom, ešte aj v polievke a potom pôjdem spať.

Ipsilon

Len choď pokojne na to vyšetrenie a nerob si zo všetkého ťažkú hlavu. Ja trpím tým, že si to stále musím robiť. Bol som s tým aj u lekára, povedal som mu, čo mi je, on mi na to povedal, že v poriadku, chápe, ale že by som to nemal robiť ešte aj počas jeho vyšetrenia.

Dano klat

ahoj
ak ťa bude vyšetrovať muž a niesi gay tak by si erektovať nemal snaž sa byť uvolnený. Horšie by to mohlo byť ak by lekárom bola žena tam by sa ti postavil určite najmä mladá ak by bola.
a aj keď by sa ti to náhodou stalo nič si z toho nerob. Nebudeš prvý ktorý ide na urologické vyšetrenie a ktorému bude stáť. Je to normálna reakcia na dotyk v oblasti genitálii. Tvoj penis je tak stavaný že ho vzruší dotyk ktorý sa uplatňuje aj v sexuálnej oblasti.
ale ver mi ako sa ti postaví v tej chvíli tak rýchlo aj erekcia opadne len čo ho lekár pustí.
PS: nejako ti ho vyšetriť musí niie len pohľadom ;)

0vecka

mne sa to nastastie nikdy nestalo ale ak nemas nejaku uchylku tak ta to ani v tej chvili nenapadne...navyse aj kebyze sa ti to stane tak niesi prvy ani posledny .. budes mat aspon ftipnu historku :)