Na kolenach prosim poradte mi :((((

Príspevok v téme: Na kolenach prosim poradte mi :((((
simi1441

AHojte.Som už fakt zúfala..Neštastna../Mám 16 rokov/Čitam všelijake motivačné knihy citaty všetko..Aj by som všetkemu rozumela.Chcem jednu vec,,Velmi,,Všade píše že nič nejde nasilu netreba nič píliť všteko treba nechať plynuť.Ale ako? :( Ako nemyslieť nato po čom velmi tužite ako nato zabudnúť proste ako to nechať plynúť?*Prosim poradte ja už som zufala :((

Lajjali

Zlatko,necitaj...ale zacni zit,prezivaj.Zivot sa neda vycitat ale prezivat.Namiesto citania chod von,proste rob vsetko ine len necitaj stale lebo ti to prerasta cez hlavu a zivot ti unika.Musis byt fakt zufala ked prosis uz na kolenach.Proste zi pre dnesok a nemysli co bude zajtra a o tazden.Bud viacej s rodinou,nezatvaraj sa do izby s knizkami.Zacni sportovat,chodit na kruzky,na prechadzky,tvoja mysel sa musi prevetrat.

Cariboo

Zdas sa mi premotivovana a to je viac na skodu. Skus zmenit literaturu. prestanes nad tym tolko mysliet a nakoniec sa to aj stane

Iiiii

Keď máš cieľ, tak sa ho snaž dosiahnuť. Keď to necháš len tak plynúť, tak sa nič nestane. Keď sa chceš zmotivovať, tak sa zmotivuj.

Iiiii

A keď to všade čítaš, tak to znamená, že sa s tým automaticky aj stotožňuješ, že s tým súhlasíš? Čo máš nechať plynúť? Vodu alebo čas, či svoj vlastný život?