Dobrý deň, nepoznáte niekto nejaký prípravok/liek/bylinu/hocičo čo by zastavilo vypadávanie vlasov?? Mám 36 a máme to v rodine ale rád by som to čím skôr zastavil nech neskončím v 50tke s jedným vlasom na hlave..
Vypadávanie vlasov
Ja mám 32 a to u mňa začína taže si na tom ešte v pohode a skúšal som zatial iba nejaké vodičky z lekárne čo mi jedna pani odporučila ale tak výsledok nikde teraz som sa dal na Folixil čo má byť presne pre chlapov ale tak uvidíme čo to dá inaka si skúsím ďalšie veci čo tu sú tiež :D A neviem no ako sa ženám páčia holohlavý chlapi ale nie každý chlap sa tak cíti prirodzene ja by som vyzeral aj ťuťmák nejaký skôr :D
jednoznacne revalid... minuly rok na jesen mi brutalne vypadali vlasy musela som sa ostrihat nakratko ale aj tak stale padali pobehala som vysetrenia vsetko v poriadku tak som si nasadila revalid a musim povedat ze je to uzasny liek jedina vec co mi zabrala a nevypadol mi potom uz ani vlas. po pravidelnom uzivani mi vlasy dorastli a su ovela lepsie kvalitnejsie pevnejsie... balenie stoji okolo 30 eur ale rozhodne to zato stoji keby si ho nenasadim asi by som ostala plesata
vyskusaj amitamin® Hair Plus, mne pomohli, skusil som toho viacej, kazdemu sadne nieco ine.
manzel ked mal 40 zacal tiez s tym a u koznej moc nepochodil dala mu nejaky liek aj nejaku vodicku ale zabralo asi tak na tyzden a plesatost nezastavis ak to mate v rodine jedine ak to mozno este spomalis skus inak este folixil ten ma teraz manzel a zatial sa mu pozdava uvidime este neskor treba asi len skusat alebo sa s tym proste zmierit zas az taka katastrofa to nie je :)
genetiku neobabreš... ja poznam chlapov ktorí su plešatí,.... a mne sa napríklad páčia :-) nemusíš isť s modou nechať si bradu ako opica, dlhe háro na hlave... vyhol si hlavu a je po probleme..
alebo skus zajsť ku kožnej... maju prípravky proti padaniu vlasov... ktore naozaj pomahaju napriklad ALPICORT, ten je velmi dobry, velke balenie a malo sa doplaca, čiže na recept.... čiže kožná...