Mastné vlasy-pomoc!! :(

Príspevok v téme: Mastné vlasy-pomoc!! :(
Vicky882

Potrebujem pomoc! Už asi od augusta mám problém s vlasmi strašne rýchlo sa mastia. V lete som to pripisovala teplu ale teraz je zima ako v Rusku a vlasy sú po umytí hneď na druhý deň bez objemu a mastné. Snažím sa ich umývať každý druhý deň nechytať si ich ani moc nečesať a stále sa mastia. Skúšala som rôzne zábaly vodičky ale nepomohlo. Od leta som začala používať kondicionéry a odvtedy sa mi mastia (nedávala som ich na korienky) tak som prešla na masky a balzámy to bolo ešte horšie. Kedže moje vlasy sú zvyknuté na bezsilikónové šampóny možno ich tie masky mohli zaťažiť a tým sa mastili? Môže to byť preto? Mám ich prestať používať? Šampón používam dixi a striedam ich žihľavový a brezový ale tetaz som dlho na žihľavovom mám ho zas prestriedať? Poradte prosím vy

manuskazv

skusit tea tree sampon plus posilnujucu a vyzivujucu emulziu z justu....mne to zaberalo aj na mastne aj proti padaniu...pre viac info mozes aj na mail

Melaniaaa

tak prestan pouzivat tie masky balzamy a tak keď ti to nerobi dobre zmen sampon na ten brezovy a sem tam im dopraj tu masku napr tu olejovu a aj medovka je fajn na mastne vlasy za pokus nic nedas drzim palce

forgi

skus este, osobne mam nie s mastnymi vlasmi problem, ale suche, aj znicene boli, teraz uz ok:) z partfums som si velke balenia objednavala Loreal profesioal. maju aj radu na mastne vlasy, snad by pomohlo

ANGEL-DEMON

vlasy mastneju ked su suche, vtedy produkuje pokozka nadmerne mnozstvo mazu... rob si zabaly , umy vlasy šamponom, od nečistot, no a na pokožku hlavy si aplikuj teply olej - kokosovy, olivovy, ricinovy, ja miesam vsetky 3 oleje a tak... nechavam hodinu posobiť... a potom zmyjem klasicky..

Vicky882

Je možné aby sa z kondicionéru mastili vlasy hneď pri hlave? Ja som mala vždy objemnné vlasy a tie kondicionéri mi ich spľasli to je pravda a nepáči sa mi to ale môžu mať aj vplyv na mastnotu? Ďakujem

ANGEL-DEMON

tak použivaš zly kondicioner, ci masku na vlasy ktore nie su určene na tvoj typ vlasov... skus nepouzivat kondicioner a len do koncekov si davaj kokosovy olej.. kusok... to uplne stačí ked mas normalne vlasy, ze nemas suche, kuerave, kde je kondicioner nutnosť