Potrebujem pomoc! Už asi od augusta mám problém s vlasmi strašne rýchlo sa mastia. V lete som to pripisovala teplu ale teraz je zima ako v Rusku a vlasy sú po umytí hneď na druhý deň bez objemu a mastné. Snažím sa ich umývať každý druhý deň nechytať si ich ani moc nečesať a stále sa mastia. Skúšala som rôzne zábaly vodičky ale nepomohlo. Od leta som začala používať kondicionéry a odvtedy sa mi mastia (nedávala som ich na korienky) tak som prešla na masky a balzámy to bolo ešte horšie. Kedže moje vlasy sú zvyknuté na bezsilikónové šampóny možno ich tie masky mohli zaťažiť a tým sa mastili? Môže to byť preto? Mám ich prestať používať? Šampón používam dixi a striedam ich žihľavový a brezový ale tetaz som dlho na žihľavovom mám ho zas prestriedať? Poradte prosím vy
Mastné vlasy-pomoc!! :(
Skúsim snáď mi to pomôže lebo som zúfalá už
tak prestan pouzivat tie masky balzamy a tak keď ti to nerobi dobre zmen sampon na ten brezovy a sem tam im dopraj tu masku napr tu olejovu a aj medovka je fajn na mastne vlasy za pokus nic nedas drzim palce
Ďakujem veľmi ste mi pomohli hneď zajtra vyskúšam :) nie nie kondicioneru som veľa nedávala tak akurát
skus este, osobne mam nie s mastnymi vlasmi problem, ale suche, aj znicene boli, teraz uz ok:) z partfums som si velke balenia objednavala Loreal profesioal. maju aj radu na mastne vlasy, snad by pomohlo
vlasy mastneju ked su suche, vtedy produkuje pokozka nadmerne mnozstvo mazu... rob si zabaly , umy vlasy šamponom, od nečistot, no a na pokožku hlavy si aplikuj teply olej - kokosovy, olivovy, ricinovy, ja miesam vsetky 3 oleje a tak... nechavam hodinu posobiť... a potom zmyjem klasicky..
Skus zmenit ten zihlavovy na brezovy
Je možné aby sa z kondicionéru mastili vlasy hneď pri hlave? Ja som mala vždy objemnné vlasy a tie kondicionéri mi ich spľasli to je pravda a nepáči sa mi to ale môžu mať aj vplyv na mastnotu? Ďakujem
tak použivaš zly kondicioner, ci masku na vlasy ktore nie su určene na tvoj typ vlasov... skus nepouzivat kondicioner a len do koncekov si davaj kokosovy olej.. kusok... to uplne stačí ked mas normalne vlasy, ze nemas suche, kuerave, kde je kondicioner nutnosť