Môžem jesť sladkosti keď som prechladnutá?
sladkosti a prechladnutie
pišta a to kde vidíš napísané? že čokoláda obsaluhe čistu glukozu??! absolutne netuším o čom tu točíš... a nejdem ani riešiť... kto nechce pochopiť nepochopí...
angel-demon ešte som nepočul o čokoláde ktorá obsahuje čistú glukózu
tak čudovali by ste sa ale rovnako ako cukor poskytuje energiu pre telo a svalstvo poskytuje energiu a vyživuje aj baktérie a vírusy v tele, väčšina imunitného systému sa nachádza v tráviacom trakte ak nie ste fit je zrejme imunitný systém narušený tým pádom sú v tráviacom trakte vírusy, baktérie ktoré sa cukrom živia, rovnako ako aj v ústnej dutine...
naco meno :-D ja nepíšem o fyziologickom roztoku NaCl ale o Glukóze
Kľudne si daj, ak máš chuť, ale s ničím nepreháňaj. Dávaj si teplý čaj s citrónom a medom, lepšie ako s cukrom, lebo predsa...Ale ako vravím všetko s mierou. :)
Skoré vyliečenie. :)
Angel-demon, infúzny roztok je roztok chloridu sodného, takže v podstate slaná voda. Skôr by som brala tvrdenie, že kvapky od kašlu sa môžu dať na cukor, aby neboli až také horké :D ale inak, keď som bola chorá, a brala som zvýšené dávky Céčka (práškového), tak mi tréner povedal, že nemám jesť sladké, lebo to zníži vstrebávanie toho céčka...
pokial máš chut tak si daj... a ak by cukor spomaloval liečbu ako tuto blbost napisal nizsie, tak by sa nepodaval v infuznej forme pacientom v nemocnici..logika... sladkosti a prechladnutie nemaju ziaden suvis,
No myslim ze nie lebo sukor spomaluje liecenie a tak