pekný deň, koncom augusta som si zlomila kľúčnu kosť ktorú operačne zafixivali pinom. žiaľ ten ako pomaly postupoval von napínal kožu, vytvorilo sa hnisavé ložisko. musela som postúpiť druhú operáciu kedy mi ho vybrali (pred dvomi dňami) po operácii som sa necítila vo svojej koži, akoby som bola na začiatku kedy som cítila zlomeninu, teraz som sa pozrela v zrkadle a naozaj sa zdá akoby tie dve časti sa posunuli, ergo nebolo ešte zrastené. zajtra idem k lekárovi (hoci neviem či na chirurgiu - je cca 50km, alebo k chirurgovi, on taktiež, alebo za obvodným lekárom) s čím mám rátať, dá sa zafixovať aj bez operácie alebo bude nutná ďalšia? ďakujem
zlomenina kľúčnej kosti
ďakujem, ani netušíš ako ma to upokojilo. pravda, videl aj lekár a nič nevravel, tak dúfam že iba mne sa to zdá byť škaredé. kostihojovou masťou si už natieram :)
ďakujem, ani netušíš ako ma to upokojilo. pravda, videl aj lekár a nič nevravel, tak dúfam že iba mne sa to zdá byť škaredé. kostihojovou masťou si už natieram :)
Neboj bude to dobré......teraz sa ti to zdá škaredé, je tam zrejme aj modrina aj opuch, ale to pominie....slabúčko si to natieraj kostihojovou masťou, rýchlejšie sa ti to zhojí aj odpuchne.
hlavne treba oddychovať a za dva mesiace to máš ok
teda našťastie kosť zlomená nie je ale je nalomená, to je ten pohyb čo som cítila. dostala som taký záves na fixáciu ruky, tak dúfam že pomôže.
Za 6 týždňov by to malo byť už zhojené....Je možné že sa ti to naozaj len zdá, počkaj na rontgen....