Nasla som si hrcku v podpazusi, ktora mi nechce zmiznut, mam ju tam uz asi 2 mesiace. Je dost mala, zatial sa nezvacsuje ale co je najhorsie - neboli ma. Najprv som tomu nevenovala taku pozornost, pretoze som mala v podpazusi velmi casto zdurene a bolestive uzliny, ktore sa mi tam robili a o par dni mi aj presli, takze ked som si nasla tu hrcu pripisovala som to tomu, ale tentoraz mi nechce zmiznut. Bojim sa ze je to rakovina asi prst, co dost nechapem, pretoze som mlada, nemala som ani pohlavny styk, viem ze to asi velmi nesuvisi, ale teda ziadne infekcie pohlavne ani nic podobne nemam. Prsia ma nebolia. Pojdem s tym lekarke, ale ku ktorej? K detskej??? Co mi budu robit? A prosim vas kto s tym mate nejake skusenosti o radu. Prosim nestraste ma, ak sa to este vobec viac da. Dakujem za odpovede
Mam strach ze mam rakovinu
Neboj sa je to nezhuby nador , moja dcerka to mala v prsniku 18 rocna , vybrali jej to na chirurgie . Take nadorky mlade dievcatka maju , su to fibradeomy
Neboj sa ty nicoho , ale chod k detskej , ona ti vypise ziadanku na sono a potom sa uvidi dalsi postup , ale nemas sa coho bat
Neboj sa je to nezhuby nador , moja dcerka to mala v prsniku 18 rocna , vybrali jej to na chirurgie . Take nadorky mlade dievcatka maju , su to fibradeomy
Neboj sa ty nicoho , ale chod k detskej , ona ti vypise ziadanku na sono a potom sa uvidi dalsi postup , ale nemas sa coho bat
*prs