Som skareda

Príspevok v téme: Som skareda
Uglygirl999

Mam zo seba silne komplexy menejcennosti, nenavidim sa, mam pocit, ze som priserna, ze nic neviem, ze nic v zivote nedokazem, ze som kazdemu len na obziaz... ani frajera nemam, nikdy som nemala, chlapci o mna zaujem nejavia, skor sa mi kvoli mojej skaredosti vysmievaju. Nenavidim sa kvoli svojej odpornej tvari a postave. Jedine, co sa mi na sebe paci su vlasy a oci. Snazim sa tymto myslienkam zabranit, no neustale vsade vidam same krasne zeny s vyzorom modeliek, tak sa jednoducho porovnavaniu neubranim. Je mi hrozne, mnohokrat som sa kvoli tomu chcela aj zabit, teraz uz pomenej, no obcas na mna tie stavy dolahnu. Preco vstekym tak zalezi na vonkajsej krase? Nikto predsa za svoj vyzor nemoze...

prezyvkovo

Ahoj, popozeraj si tieto videa, z obycajneho dievcata vie spravit krasavicu,, a zacni cvicit, skus si najst diety,, ja viem ze atraktivny ludia maju daleko lahsi zivot, nijak nezasluzene, tak fandim tym menej atraktivnym,, pozri si videa s nazvom Hviezdna premena,, natukaj to na youtu.. pridam link,, ale neviem ci ich nemazu...,,, drzim ti prsty, nech sa ti dari :)

m.youtube.com

Iiiii

Škaredí ľudia majú na rozdiel od tých pekných aspoň pokoj od ľudí.
I hate everybody but you and it won´t get better soon:-)

xmmm

Podla mna dnes nie je dolezite byt krasny, dolezite je byt zaujimavy. Teraz niekde bolo, ze je vedecky dokazane, ze krasni ludia inych po case nudia. Zvyrazni svoju skaredost. Najdi si zaujimavy styl obliekania, ličenia, bars aj zaujimave konicky, urob zo svojej skaredosti prednost. Ak sa sama zacnes citit vynimocna, tak aj ostatni tomu zacnu verit.

pomocnica

100% súhlasím s Messje. Presne to som chcela napísať. Váž si to, čo máš. Včera som písala do jednej témy, kde dievča písalo, že sa trápi, lebo má škaredé oči a vidíš? Ty ich máš krásne a aj vlasy(koruna krásy). Na postave zamakaj. Zvyšuj si sebavedomie, hovor si, čo všetko dokážeš, postav sa pred zrkadlo a precvičuj si sebavedomé vystupovanie. Pekne sa usmej. Na tých chalanov ser s prepáčením, lebo typujem, že si pubertiačka a pubertiaci sú pubertiaci, nevedia čo robiť z rozkoše, aj keď sa im niektorá páči, tak sa jej vysmejú, alebo si z nej uťahujú, aby pred kamošmi nevyzerali ako blbci podľa nich, takže ich si nevšímaj, keď vyrastú z toho, tak si začnú ceniť to dôležité na žene a nie to, ako vyzerá, aj keď aj tak si myslím, že nie si vôbec škaredá, ale len si to namýšľaš, lebo poznám xy dievčat, čo sú nádherné a plačú, že sú otrasné a nevedia sa na seba pozrieť.
Ver si, koniec koncov si taká aká máš byť a narodila si sa tak preto, lebo to tak malo byť. Niekomu to vadí jeho vec, ale hlavné je, aby to nevadilo tebe a aby si sa vedela reprezentatívne a s príkladom pre iných niesť po ulici a bola šťastná taká aká si a potom bude aj z teba vyžarovať spokojnosť, veľa šťastia. :)

somnatompodobne

Dali ti dobre rady, urcite to skus, aspon vyskusaj.
Ja sa tiez citim velmi skareda, tak som skusila pekne sa obliect, namalovat, dobre sa ucesat, proste "nahodit sa" tak, ako to robia vsetky no a dobry pocit z toho som mala dovtedy, kym som sa nepozrela do zrkadla. Cakala som ze to bude inak. Proste nebola som pekna ani vtedy. Moja postava nie je tucna, ale mam siroke boky, takze tak vyznie, captava chodza, ktoru neviem zarkyt atd atd. Tak sa teraz snazim priat sama seba taku, aka som. aspon to

Messje

Nepises kolko mas rokov,ci zarabas.Podla toho sa da so sebou pracovat.
Pises,ze vlasy a oci su na tebe pekne,s tym si spokojna.Tak ich zvyrazni.Vlasy su korunou krasy sa hovori.Ukaz ich .
Postava sa ti nepaci?Aj na tom sa da pracovať. Nesmies len plakat ze to nie je ako by malo.Rob tak,aby to bolo ako by malo.Zmen stravu,pocvic.Vyber zo satnika najlepsie co mas alebo ho vymen.To su vsetko veci ktore urobia vela na zene.Urob vlasy,jemne si nalic oci,dobre sa oblec,usmev,najdi na sebe co je pekne a predaj to.Tie modelky co vidis to tiez robia.Bez make up-u a oblecenia by si si ich nikdy nevšimla.

michael067

"no neustale vsade vidam same krasne zeny s vyzorom modeliek"
Kravina bez fake-upu by určite nevyzerali ako modelky.
Dnes je totiž moderný byť "reprezentatívna" tak na seba hodia toľko fake-upu že vyzerajú úplne inak ako v skutočnosti potom si niektoré aj domýšľajú že su viac, pričom sa na seba nepozrú ako vyzerajú keď majú tu masku dole.
Viem že je to ťažké ale skus tých ľudí ignorovať.
A jednoznačne potrebuješ niekoho kto by ťa pochválil, nemáš v rodine niekoho takého, alebo priateľov?
Väčšinou sú na toto práve tí partneri, ale keďže nemáš žiadneho...
A to že sa nikomu nepáčiš to ani z ust nevypušťaj vždy sa nájde chalan ktorému sa tvoje črty tváre a to aká si páčiť budu.
A spraviť na sebe to čo robia tie "modelky" o ktorých si hovorila
to znamená: Hodiť na seba make-up, zvýrazniť oči atď určite dokážeš.

Broken

Ale slečna, v živote máš len jedneho supera a to je ten ktoreho vidiš v zrkadle. Ber to tak že si vynimočná... veď každý je niečim iný a každemu sa pači niečo ine...

kamillkaa

A hen ten ma rakovinu,nema ruku,nohu,je na vozicku,menila by si?Zacni si samu seba vazit,,dakuj za to ze mas ruky,nohy aneber sa tak tragicky,lebo tragedia vyzera uplne inak.