Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ta prava

Príspevok v téme: Ta prava
petricek258

Ahojte. Stalo sa niekomu z vas, ze ste az po case prisli na to, ze vztah, ktory ste zahodili (skoncili z vasej iniciativy) bol ten pravy vztah? Ze ta zena (ten muz) bol ten clovek, s ktorym ste mali byt ale vtedy ste v hlupom zaslepeni mysle konali uplne inak? Teraz sa nachadzam v takej situacii.... vztah, ktory som zahubil JA mi chyba. Chyba mi ta zena, ona bola a viem, ze aj je TA PRAVA! Ale doslo mi to az teraz. Ako ste konali? Stalo sa, ze vam dotycna / y odpustil / a ste spolu? Je este nejaka sanca? Dakujem.

Nepravy

Ak to tak citis, mal by si ist za nou a toto jej povedat!aj ked to nevyjde, ale povedz jej o tom, zasluzi si to vediet, mozno stale caka, mozno uz je niekde dalej..to zistis jedine od nej, tu tazko. A stava sa ze ludia co sa rozisli aj tak skoncia spolu.

bagration

Ta tvoja otazka je az tak velmi nekonkretna, ze clovek nevie, co ma odpisat. Zalezi od mnohych okolnosti, ako sa zachovat. Ak by si chcel radu, skus to napisat konkretnejsie. Inak sa nikdy nedockas relevantnej odpovede.

Fantasyi

Nie. Obaja ste uz niekde inde. Keby to bola ta prava, ver, ze vy ste boli spolu, osud by zviedol vase cesty opat dokopy a dalsia vec, asi uz ma niekoho ineho, sorry, ale lepsieho, kto si bude vazit jej pritomnost a lasku.

xyz47

stalo, sice to bolo tak, ze ten vztah ani poriadne nezacal, v tej dobe som nebola pripravena a hlavne tam z mojej strany bola velmi slaba chemia, hoci dotycny vyzeral naozaj velmi dobre,aj sme si rozumeli...dost sme sa ale pohadali, no casom znova zacali byt normalni kamosi, ale bolo citit, ze on stale dufal v cosi viac. Potom si nasiel frajerku a na mna si uz ani nespomenie, nestojim mu ani za jedno obcasne ako sa mas :) mrzi ma to, ze sme nezostali ani priatelmi, vzdy mi na nom zalezalo, ale viem, ze tak to ma teraz byt, za to ako som sa zachovala, a nejde o to, ze som ho odmietla, to je normalne, skor akym sposobom som mu to dala najavo a vobec ako som s nim niekedy jednala, nie som na to vobec hrda a viem, ze si toto zasluzim, a platim teraz za to dvojnasobne.

Ci je v tvojom pripade nejaka sanca zavisi od okolonosti ako a kvoli comu si vztah s nou ukoncil, ako dlho ste boli spolu, ci sa este stretavate/komunikujete alebo nie a radsej sa ti dotycna vyhyba. Tazko povedat, musel by si napisat viac.