Ked je partner/manzel policajt

Iiiii

Ani neviem, čo by som k tejto téme mal povedať. Asi by toho bolo viac. Netreba im závidieť, niet čo. Každý deň riešiť nejaké konflikty, uf, silná káva. Čo sa týka toho povyšovania, tak niekto sa povyšuje už len kvôli tomu, že má vyššie vzdelanie. Ja osobne medzi ľuďmi rozdiely nerobím. Človek ako človek. Každý má niečo do seba.
Len toto mi neide do hlavy ako je možné, že som sa rozprával s dvanásťročným chlapcom, ktorý žil nejaký čas v zahraničí. Hovoril som na neho cudzím jazykom a rozumel každé jedno slovo. Ako je to možné? Ešte mi aj povedal, že tam učia úplne inak ako u nás.
Tak by bolo asi najrozumnejšie, keby sme zistili čo tam robia lepšie než my. Nieže by ma to s.alo, ale trochu ma to se.ie:-)
Hau, dohovoril som:-)

Jarka_01

Tak ja mám manžela policajta a na neho už vôbec nesedia vyššie opísané tvrdenia. Od prvej chvíle čo sme spolu, tak máme tichú dohodu, že práca zostáva za dverami bytu a nemám pocit, že by prenášal svoju moc do domácnosti.
Môj problém je skôr s tým, že keď slúži a to hlavne v noci, tak mám o neho neskutočný strach a prebdiem celú noc. O svojej práci doma nerozpráva, koniec koncom dodržuje mlčanlivosť, takže žijeme ako iné rodiny. Samozrejme je to skôr o povahe, nie je to pravidlo.