Zdravim mam 44..prosim poradte co mam robit ako sa mam zmierit s rozchodom..pretoze ina moznost neexistuje...uz velakrat sme sa rozchadzali s partnerom...a nebut mna uz asi davno nie sme spolu..vzdy som to ja zliepala...ale uz nechcem...boli sme spolu vyse 6rokov,,a moj problem je strasny v tom ze som sa na neho neskutocne naviazala,,vzdy mu vsetko odpustila a teraz ked zase prisli velke nezhody a on neurobil uz 2tyzdne nic....ja saliem a nedokazem sa zmierit s tym ze ma uz nechce...aky liek a kde mam najst liek na toto trapenie?? Nemam take kamaratky ktore ma podrzia a podaju mi pomocnu ruku v tomto...ani nemma s kym ist niekam...mam len svoju pracu doma..domacnot a deti..ktore maju svoje zaujmy,,,jeden dopely a druhy dospievajuci.
nedokazem sa zmierit s rozchodom
tak ako píše viacka....
a ak potrebuješ pomocnú ruku nájdeš ju na konci svojho ramena...
ako môžeš vidieť na svojom "milom" jemu je to jedno... tak nech to je aj tebe... hovor si že ti je to jedno... a bez neho ti bude ovela lepsie..
nechodíš do práce ze len na neho myslíš...? vo volnom case zajdi s kolegynami na kavu... staraj sa o seba, skraslovacie procedury, niečo čim si urobiš radost,... chod ku kozmetičke, aby si sa citila pekne.. chod na masáž... chocičo! len niečo rob aby si nemyslela na toho debila...
Baba mas 44 rokov uz by si mala mat rozum .....ten chlap nestoji za to , co nie je inych chlapov dost na svete , nedaj sa vysmiat , co mas 15 , uz sa spamataj a nezliepaj vztah , ktory je uz davno nefunkcny , neponizuj sa na uroven handry