Ahojte, ženy ktoré máte krátke vlasy mohli by ste mi napísať skusenosti? Ste spokojné ? Treba ich upravovat viac ako dlhé vlasy??? poprípade nepíste nejake pre a proti :) nemyslím krátke vlasy po plecia .. dakujem za odpovede :)
Krátke vlasy
Sorry, zla tema.
Ale fandim zakladatelke, ze si chce dat kratke vlasy. :)
Najhorsie je ked sa uz clovek narodi cely znechuteny. To sa potom sakra tazko zije.
Z kallosu som si objednala sampon aj ja ale uz viac ako pol roka pouzivam sodu bikarbonu a k samponu by som sa uz nikdy nevratila
treba si ale zvlit pripravky kvalitne, aj o kratke vlasy sa treba starat, aby vyzerali top :) z parfums som si vtedy objednavala od swissu pastu na vlasy, lepsie ako vosk alebo gel, nevysusuje tak a krasne vonia
ja som rebel :D isla som z dlhych hustych rysavych vlasov do strojcekom oholenej hlavy a odfarbenej na blond az platinu neskor :) bola to mega zmena, ale COOL :) hlava lahka, ziadne hrebene, copy, loaky, feny atd :)
Dakujem :) mam uzku tvar a uz dlhsie rozmyslam ze sa dam ostrihať len prace toho sa bojim ze to nebude stáť normalne a budem musiet kazde rano upravov lebo dlhe vlasy staci dat do copu
No ja krátke vlasy nemám, ale keďže sú krátke, tak aj starostlivosť o ne si vyžaduje a trošilinku menej ako s dlhými vlasmi. Keď máš napr kučeravé vlasy krátke, ale chceš ich mať rovné, tak si ich aj tak každý deň žehlíš a to ti zaberie dosť času. Umývanie zaberá menej času určite, tak isto sa aj rýchlejšie vysušia. Farby ak si maľuješ vlasy treba menej. Ak máš krátke vlasy, ale vlasy nemajú tvar aký by si si priala, tak aj tak si ich musíš upravovať neustále, takže je to podľa mňa cca narovnako a na náročnosti úpravy až tak nezáleží, ale na tom, či také vlasy chceš a či sa ti hodia. Možnože ich treba aj častejšie umývať, keďže sa podľa mňa dosť rýchlo mastia(ako u koho!), ale je to skôr vidno, ale ja aj s dlhými vlasmi si vlasy umývam často, lebo nemám rada, keď ich mám mastné.
Keď sa ti hodia, tak si ich daj, lebo to aj rady...každý má iné skúsenosti, u každého inak. :)
Pekný deň. :)