Mam problem milujem jedneho chlapa uz celich 8rokou a uz sa stoho idem zblaznit stretavame sa spolu atd...ale ma priatelku uz 10 rokou a stretavame sa popritom uz 8rokou ja ho strasne lubim ale mam aj ja priatela ale myslim len na tochto jedneho stale normalne ma to nici lebo viem ze nikdy nebudeme spolu a je mi stoho nanic strasne nedokazem naneho nikdy zabudnut on bude navzdy v mojom srdci !
mam priatela ale milujem ineho uz 8rokou
Mali by ste sa vsetci styria dat dokopy , aj spolu byvat a vzajomne sa krizene potrtkavat do vsetkych otvorov
Ste sa zase dali nachytat vymyslenej teme
Co to nevidite ???
:-)))
a za akých okolnosti sa stretavate? predpokladam že tak ako moja známa... stretavala sa s (ne)jedným zadaným, ako?
prišiel po nu na aute, zobral ju na polnu cestu, pretiahol ju, no a znovu ju vylozil ... ako prostitutka...
a vrátil sa späť k svojej (mladej) priatelke... (na starej pi*či dobre sa cvičí) kedze táto je od neho o 20r. starsia...
stretavala sa aj s turkom samozrejme tiež zadaným tiez zhruba 20r. rozdiel... a to stretko prebiehalo tak ako v prvom prípade....
a ona len sníva o partnerovi,.. a čaká že daktorí z takych chlapov sa s nou sorry zo starou bude promenádovať za ručičky po meste...
a ten turek aby vam nebolo málo ju ešte aj svojmu kamaratovi nukal na sex... a ja jej vravím bez servitky... no vieš Andrejka on ťa má len za ľahkú ženu-slušne povedané.... a ona mi vraví "..ale ja nie som ľahká.." :-D :-D jasné... (ľahká korisť) vravim jej a čo si myslis za čo ťa považuje ked ťa na sex svojmu kamosovi ponukol..? vieš take veci sa v nasom malom meste rozsiria a len sebe skodíš... poznam ju 10 rokov a za ten čas ma stále dookola len takéto echm kvázi vzťahy..... hovorím jej stále dookola, ako by som hrach na stenu hádzala..... ked chces vážny vztah nelez s ním hned do postele a chod s ním si niekam sadnut...stretavajte sa verejne, ale uz len to ked tí chlapi sa s nou na verejnosti nechcu ukazat o niečom svedčí a o tom, že s nou chcu važny vzťah vobec nie!!!
Mala by si sa prebrat z toho zleho sna, v ktorom si uz 8r. To co ti on rozprava, tak tomu by snad ani dieta neverilo. Pozri. Ak by ta miloval - opustil by kvoli tebe dokonca aj samotnu Miss, len aby bol s tebou. Kolki muzi dokazali opustit svoje zakonite manzelky deti domy firmy rodiny ai. Kde boli zavazky. Ze podstupili uradne rozvody, rozne delenia majetkov, bezpodielove spoluvlastnictva ai. Chapes?? Ty mu nestojis za nic. On ma priatelku a aj milenku. Tak preco by nieco menil?? Jemu to takto predsa vyhovuje. Keby si nebola ty, bola by zas ina milenka bokovka. A nemusi si ani platit bordel privat ai. Vsak ma teba. Lacnu zalubenu onee.
A o vasom moralnom profile sa vyjadrovat ani nejdem. Ty si zacnes so zadanym a robis mu 8r matrac. On si zas veselo obraba milenku a doma priatelku. Ktovie ci si vobec jeho jedna bokovka. Mozno vas ma viac. A ta jeho o vsetkom vie a drzi hubu a krok. "Vesela trojka ste". Je mi akurat luto tvojho sucasneho priatela. Lebo on zrejme nevie, ze sa 3r deli o priatelku este s inym. Asi keby to vedel, ze cely cas co si s nim myslis na dakeho ineho vtaka tak by ta asi rychlo poslal dovi dopo.
Sprav si v sebe poriadok. Uvedom si, ze si pre toho, ktoreho vraj "milujes", dobra iba ak do postele. Na sex. Nikdy sa kvoli tebe nerozide, a aj keby bol single, nemal by ta za svoju priatelku. Vybral by si inu zenu. Teba isto nie. Lebo unho uz mas vzdy nalepku len ako milenka. Zvlast takyto casanovia si hladaju verne priatelky. Takze ty ako milenka ano. No ako priatelka nie. A ak potrebujes z jeho ust pocut, co k tebe naozaj "citi", skus mu oznamit ze cakas jeho dieta))) Myslim, ze ta to dostatocne preberie z tvojho sna iluzie, v ktorej zijes uz dlhych 8r. Lebo necakaj, ze sa nieco zmeni. Posle ta na potrat, povie ze to je dieta toho druheho a nie jeho, a uplne s tebou vsetko ukonci. Rozide sa akoby sa nechumelilo. Ale asi to nebudes riskovat, ze?) Niekedy je umela iluzia klamanie si lepsie, ako tvrda realita a skutocnost. A ak sa mylim, tak "dobre" len pre teba. O com vsak pochybujem..
Tebe nie je luto tvojho priatela? Klames ho, podvadzas, a mozno prave on ta skutocne lubi. Chces svoj zivot premrhat ako vecne druha tretia desiata v poradi? Netuzis po plnohodnotnom vztahu laske rodine?
Je to take ze on by aj bol somnov ale nechce ju opustit ze jej to nemoze spravit ale ona otom vie velmi dobre takze je to uplne zbytocne
S identifikáciou príspevku som mal mierné obtiaže. Pokúsim sa veľmi stručne vyjadriť...
Po 8 rokoch by ste v sebe mali mať dostatočné množstvo odvahy, aby ste vyrieši dilemu, ktorá je uvedená v príspevku. Radím Vám, aby ste si vybrali jednu z dvoch spomenutých osôb, s ktorou by ste za vhodných podmienok pretrvali po zvyšnú časť života.
Ste ludsky odpad, vsetci styria, niektori vedome, niektori nevedome. mess