Bulteriér - kožné problémy

Príspevok v téme: Bulteriér - kožné problémy
Biankasirova

Môj 7-ročný bulteriér má kožné problémy, fotky prikladám. Chcem sa spýtať či nevie niekto náhodou, že čo s tým. Ničí mu to vzhľad. Okrem toho má dosť opuchnuté miesta okolo očí, má problémy s ušami, jednu nadutú bradavku a má už dlho nejaké prázdne miesta v srsti na chvoste. Ak mi viete poradiť tak budem veľmi rada!

Iiiii

A čo na to povedal vet.? Nie je to prenosné náhodou aj na človeka? Trebalo by sa poinformovať:-( Ďalej nechcem pokračovať, lebo by to nebolo príjemné...

Deria

To nevyzera fakt dobre ale este dolezitejsie je to, ze ho to chudaka urcite svrbi a zrejme aj boli! Najlepsie co moze byt na kozne problemy je Panthenol spray, ktory obsahuje penu, je to vyborne aj na popaleniny. Okamzite sa vpije a postihnute miesta nemokvaju ako to byva u masticiek. Tento spray nedostanes sice v kazdej lekarni ale treba hladat, stoji to za to. Ale cudujem sa, ze to neriesis cez veterinara, treba aj tak zistit, preco ma tie problemy, aby si neprehliadla nejaku inu chorobu.

Messje

Ked som si chcela zadovazit noveho psa,chcela som bulteriera ale docitala som sa,ze su to psy s najvacsimi koznymi chorobami.Bulterieri su ako albini.Su velmi citlivi na bsetko co sa tyka koze.Sa cudujem ze tie problemy az teraz..Chod na veterinu a dostanes masticku.Treba potoerat pravidelne.

Sob

Chot snim na veterinu , tam budu vediet viac a mpzno je to ze ma parazita chod do lekarne a spitaj si nieco na odcervenie psa a vidim ze ho mas este maleho tak si spitaj pre najmensich psov neviem presnekolko to stoji ahoj