Dobry den,
potrebovala by som radu, mozno len nejaky objektivny nazor a mozno sa len "vyrozpravat".. posledne mesiace som mala zvlastne stavy ktore mozno pripominali uzkost, bolesti zaludka, triasky, potenie ruk a podobne...vystupnovalo sa to pocas letnej brigady tak som isla ku doktorke... dostala som lieky nolpazu aj magne b6, brali mi krv, uktrazvuk, robili test na helikobaktera napokon som isla aj na gastroskopicke vysetrenie kde mi zistili reflux zlce, vraj to nie je nic vazne, ze to ma vela ludi ani o tom nevie, na druhu stranu viem ze to moze sposobit aj vaznejsie ochorenia ale este treba pockat na vysledky z histologie....ale ja som z toho taka nervozna ze mi je zle, zas mam triasky alebo ma proste rozboli zaludok aj chrbat... uz neviem ako si mam pomoct lebo som z toho vazne unavena a ludi z mojho okolia bud unavujem akebo uz nevedia co mi maju povedat, zacinam mat pocit ze ani lekari ma nevysetruju poriadne...viem ze mamku to trapi a je to pre nu tazke a je mi blbe zakazdym jej vyvolavat s kazdou bolestou lebo sa len zbytocne strachuje a znervoznuje...zazil niekto nieco podobne kto by mi vedel povedat ako to zvladat? Ja sa uz totizto nespoznavam, kedysi som taka nebyvala... Dakujem za vsetky odpovede