Zvláštne sny

Príspevok v téme: Zvláštne sny
Biely Havran

Zdravím Vás, v poslednom čase sa mi začali snívať dosť podivné veci, vždy sa sen začne inak, iné prostredie a tak, ale vždy je v ňom istá osoba žena/dievča nech robíme hocičo, je jedno akú aktivitu väčšinou normálne spätou zo životom, sa sen skončí, nebolo by na tom nič divné, lenže ani za nič si nemôžem, keď sa zobudím, spomenúť na tvár tej dotyčnej proste to nejde, postavu si pamätám, ale tvár proste nič, pri tom som si istý že v sne ju vidím normálne, ale keď sa snažím spomenúť na hoci-aký detail, tak to proste nejde. Nemá stým niekto podobnú skúsenosť ?

HelgaJ

Tiez sa mi snivava o muzovi, ktory je ku mne nekonecne laskavy a starostlivy. Mam dojem, ze ho poznam, ale rano, nech sa akokolvek snazim spomenut si na jeho tvar, nejde to, ani za svet. Zostava mi iba krasny pocit, ktory sa pocas dna rozplynie.

pisstek

Myslim si, že dotyčnu dievčinu - ženu, z Tvojho sna, máš ešte len v reálnom živote spoznať, stretnúť. Preto si nevieš jej tvár teraz vybaviť, identifikovať..
Ako keby si nahliadol vo svojich snoch do svojej budúcnosti, čo ešte len bude..čo sa stane..
Ale tá žena má ešte len prísť - vstúpiť do Tvojho života, nepoznáš ju zatial osobne, preto jej tvár ostava pre Teba ešte záhadou a tajomstvom.

No je to len môj skromný názor, môžem sa mýliť.