Ahojte. Chcela by som sa poradiť, len prosím nepíšte mi tu hlúpe komentáre. Dva mesiace som s chlapcom chodila vonku. Bolo to úplne super, a viem že aj on bol šťastný pretože bolo to na ňom vidieť. Pohľady, dotyky a všetko. Po dvoch mesiacoch som sa s ním vyspala, a bol môj prvý. Povedala som mu to a on bol z toho dosť happy. No asi 1.5 týždňa nato som mu napísala, že jednoducho chcela by som ho častejšie stretávať, a chcem vedieť čo si myslí on pretože v minulosti som sa už popálila. A odpísal mi na to asi o 3 dni, že je mu strašne ľúto že ma do toho celého zatiahol, ale že nemôže to posunúť na ďalšiu úroveň pretože jeho život je strašná mess. Že nemám si myslieť že s tým mám niečo spoločné, pretože mňa sa to netýka a že sa jednoducho tváril že sa nič nedeje pretože mal so mnou kopec srandy. Ja som sa ho nemienila vzdať, pretože mi strašne ako osoba sedí a je mi s ním dobre ako s kamarátom tak som mu napísala že ani som to netušila pretože bol stále taký pozitívny a že jednoducho chcela by som aby sme ostali kamaráti a on že určite že hej. No a jednoducho bola som s ním 2x vonku odkedy sa to stalo, a napríklad asi 2 dni dozadu sme boli v kine. A nesprával sa úplne ako kamarát, pár krát sa o mňa oprel, dokonca ma pohladil po líci,pozeral sa na mňa dosť často, mám pocit že ma má ešte dosť rád ale nepreberie iniciatívu nikdy, stále som to ja, no keď to urobím on na to stále pristúpi. Čo mám robiť aby sa spamätal a jednoducho všetko sa vrátilo do starých koľají. Mám pocit že všetko sa dobabralo tou správou čo som mu napísala. Mám 21 rokov, on má 23.
Odplašila som ho a chcem ho späť
Ahoj Filip) To co si teraz napisal, myslis ze to plati vzdy a u kazdeho?
ked ho chces mat, tak bud mu oporou v tom jeho neporiadku, ved to je pre neho to zaujimave, ked budes pre neho voda, co ho drzi nad vodou. Chaoticky vztah s nahodnym sexom mu ten zmatok len zvacsuje.
Daj si na prve miesto byt mu oporou a vztah z toho vyrastie ako dosledok.
Co je to ten mess? aky to je zivot to som este nepocul, pride mi vzdy divne ze dievcata sa vyspia s kamaratom a potom tu riesa co dalej, vidim ze kamaratstvo s vyhodami sa rozmaha, neviem naco to je dobre minule tu tuez bola tema co jedna roztiahla nohy kamaratovi jej kamarata :-D a riesila co dalej kam to spejeme?
Nič stým nespravíš, keď hovorí pravdu tak ja to mám také isté, tie sprosté komentáre že rastie blbá generácia si nechajte radšej len v hlave, lebo idete súdiť človeka ktorého nepoznáte len podla veku, pri tom si mohol zažiť také veci čo sa nikomu z Vašej "normálnej" generácie, ani len nesnívali, nehovorím môže to byť výhovorka, ale aj nemusí a to vôbec nie je naivita, lebo ten "mess" žijem každý deň, tiež som robil to čo on, chodil som von s dievčaťom, pretože aspoň na chvíľu som myslel na niečo iné, tak som bol šťastný, ak sa ho budeš pýtať nato čo má za "mess" tak ti to nepovie, a nepovedal som to ani ja pretože, neviem kde mám začať a zdalo by sa ti to nepochopiteľné, prečo to tak má. Existujú len dve možnosti, 1. že sa zamyslí nad tým všetkým a prestane od toho utekať a začne to riešiť ako tak (menej pravdepodobné, ľahšie sa to povie ako spraví, alebo 2. že sa stým budeš zmieriť, lebo ťa do toho nechce zatiahnuť, lebo by si s toho bola tak isto v riti, ako je aj on) Ja to mám také isté tiež si to nechávam pre sebe lebo, sa snažím si riešiť problémy sám, a nevešám ich na nos každému koho stretnem.
na to si mala myslieť skôr :)
mess, ok ste mladi a co ste preberali pri randeni, je mi jasne, ze to asi nebola rodina, praca, ale 23r clovek konci vysku, 21r ju studuje, toto kebyze sa prihodi 16-17r nepoviem, ale je to len dokaz ze rastie coraz hlupejsia generacia ludi, po case budete znova trtkat ale spolocne v buducnosti nebudete howg
"Čo mám robiť aby sa spamätal" - on sa má spamätať? ty sa prosím ťa spamätaj.
Ahoj Arijja. Myslim si to, co pise bagration. Vies, ten chalan mi pride, ze si chce este uzivat, zabavat sa, a nie mat vazny vztah, lasku. Ze este nie. Mozes sa s nim stretavat, travit cas, ale uz sa s nim radsej nemiluj. To je len pre tvoje dobro, uz beztak si nanho namotana a pokial sa on nechce viazat ai, tak by si prenho bola iba kamaratka "s vyhodami". A naviazala priputala by si sa nanho este viac. Takze ako kamarat ano. Ist von, kino, pokecat zasmiat sa, travit spolu cas. No nie sex, intimnosti. Mozno neskor. Nikdy nehovor nikdy. Ale teraz ti proste nie je schopny ci ochotny dat/ponuknut to, co chces ty. A to co ti povedal, mi pride iba ako fraza vyhovorka. Ako "taktne" odmietnut to, co chces ty a co nechce on
ty si mu musela povedat, ze bol tvoj prvy? A to snad sam nepoznal pri styku? No je to jedno. On je asi dost nevyzrety a este nevybureny. Bohuzial (pre teba) sa ti zrovna taky paci. To, ze si sa s nim vyspala je uplne tvoja vec, ty musis vediet, ci to lutujes alebo nie. Spravila si dost zasadny zivotny krok mozno kvoli niekomu, kto za to ani nestoji. Jedina rada je ta, ze musis cakat. To, ze s tebou siel do kina a pohladil ta po tvari, alebo sa usmial absolutne neznamena, ze tvoje city opatuje. Je to uplne normalna reakcia aj medzi kamaratmi. Ak sa ti nechce tomu davat cas, tak sa ho rovno opytaj na to, ako to berie on. V podstate nemas co stratit.
ak ho chces tak na neho netlač a daj mu čas... asi chlapec nevie co chce...tak nechaj mu cas nech si to v hlave utriedi..ale sa mu nevnucuj, je to lacné! a čo si čakala snád ze ked si sa s nim vyspala tak si ta zoberie za zenu..?