Pracujeme v tej istej firme, v tej istej dielny. On teraz robí na 4-zmeny, ja na 3. Keď sme spolu na zmene, tak sa na mňa niekedy pozerá (ja sa robím, že ho nevidím - skôr ho ignorujem), alebo mi s niečím pomohol - ja som mu povedala : ja by som si to urobila aj sama, alebože to nie je tvoja robota. Som odmeraná, s ostatními sa bavím normálne, ale s ním...On to aj vidí, pomaly ma už ani nepozdraví (sa mu nečudujem, keď sa pomaly naňho ani nepozriem), snažím sa mu vyhýbať hlavne jeho pohľadom...Veď robí s frajerkou! Možno si to len namýšľam...Ale ja cítim, proste ten pocit...Možno si myslí, že ho nemám rada (V skutučnosti ho milujem, nechcem, aby to vedel!), vždy sa naňho pozriem tak, aby to on alebo niekto nevidel! Hovorím si vždy, ako by mňa mohol mať rád? (Bohvieako teda nevyzerám) Ale ten pocit, prečo sa nespráva tak akoby som tam ani nebola, nech si ma nevšíma...a možno si to namýšľam ja, možno chce byť len kamarát...bojím sa odmietnutia, bojím sa zblížiť, je to pre mňa ponižujúce....
Namýšľam si, alebo je to naozaj láska?!
podla tvojho opisu som na 100% presvedceny, ze si len velmi namyslas. On sa tebe paci a kazdy usmev od neho si vysvetlujes zo svojho zalubeneho pohladu (aj ked neverim moc tomu, ze sa da lubit clovek len na zaklade par rozhovorov). Aj ja mam frajerku a nic mi nebrani tomu usmiat sa na inu zenu alebo sa s nou porozpravat, hodit rec. Ale pri tom to konci. Takze odpoved na tvoju otazku je: ano, urcite si len namyslas.
podla mna si namyslas. ma tam frajerku a pozeranie sa ci usmev moze byt z jeho strany take nieco, ze kamaratskopracovny vztah. mozno je len zdvorily k zenam a ty tam hned vidis lasku :D ...
ale dobre, skus vysondovat o co ide. odloz ignoraciu a pozeraj sa aj ty ako sa na teba pozera, ci je to bezny pohlad, alebo taky ze ta zerie pohladom, zadiva sa ti do oci, ci len zo zvedavosti na teba cumi. mozno si sa zacala spravat divne a on si to vsimol. proste skus vyzistit ako daleko to zajde aj ked tam ma babu, ked sa zacnes s nim bavit.
Tak obaja mate pravdu. Ale to by podla mna platilo vtedy, keby boli obaja single. Ze su volni a chcu viac, skusit to spolu. Ale ona pise, ze tam on robi so svojou frajerkou. Tak ak im to dlhodobo neklape a ma o tuto babu vazny zaujem, tak treba ukoncit najskor nefunkcny vztah. Tiez nie som zastanca skakat zo vztahu do vztahu. Ale takto by skoncili akurat len ako milenci. Skor si myslim, ze ona sa tomu brani prave kvoli tomu, ze je zadany. Miluje ho, ale on uz priatelku ma.
Pozri. Nie je OK stavat vlastne stastie na nestasti ineho. Karma je 5vina a zvykne to vracat. Ak sa raz maju rozist, tak sa rozidu aj bez tvojho pricinenia. Ak vy dvaja mate byt spolu, tak budete. Mas to tazke robit tam kde on, mat ho stale na ociach, trpiet pre lasku a vediet, ze ho nemozes "mat". A ze si si ho "znenavidela"? Sama vidis ze to neucinkuje nezabera. A zakazane ovocie aj tak zvacsa najviac chuti) Bud budes silna a zvladnes to, alebo sa daj proste prelozit na iny usek zmenu ai. Aby si ho nemala neustale na ociach, nevidela ho, nemyslela nanho. Vravi sa ze "zide z oci zide z mysle". No neviem....
Tak obaja mate pravdu. Ale to by podla mna platilo vtedy, keby boli obaja single. Ze su volni a chcu viac, skusit to spolu. Ale ona pise, ze tam on robi so svojou frajerkou. Tak ak im to dlhodobo neklape a ma o tuto babu vazny zaujem, tak treba ukoncit najskor nefunkcny vztah. Tiez nie som zastanca skakat zo vztahu do vztahu. Ale takto by skoncili akurat len ako milenci. Skor si myslim, ze ona sa tomu brani prave kvoli tomu, ze je zadany. Miluje ho, ale on uz priatelku ma.
Pozri. Nie je OK stavat vlastne stastie na nestasti ineho. Karma je 5vina a zvykne to vracat. Ak sa raz maju rozist, tak sa rozidu aj bez tvojho pricinenia. Ak vy dvaja mate byt spolu, tak budete. Mas to tazke robit tam kde on, mat ho stale na ociach, trpiet pre lasku a vediet, ze ho nemozes "mat". A ze si si ho "znenavidela"? Sama vidis ze to neucinkuje nezabera. A zakazane ovocie aj tak zvacsa najviac chuti) Bud budes silna a zvladnes to, alebo sa daj proste prelozit na iny usek zmenu ai. Aby si ho nemala neustale na ociach, nevidela ho, nemyslela nanho. Vravi sa ze "zide z oci zide z mysle". No neviem....
Prestaň sa k nemu chovať ako trapka, jednoducho sa k nemu chovaj ako k iným....Prečo sa on chová ako chová? Možno sa mu len páčiš, možno je len sukničkár, možno sa s niekým stavil že ťa dostane, možno.....chovaj sa k nemu normálne, môžu byť z vás kamoši, možno časom viac...Ak ti bude chcieť pomôcť, nechaj ho a pridaj milý úsmev, pohľad oplať pohľadom a k tomu úsmev....Ak by sa predsa len vymákol že chce niečo viac, povedz mu že síce sa ti páči(páčiť sa ti môže veľa chalanov, to ale neznamená že sa s nimi vyspíš), ale že má frajerku a ty si nechceš komplikovať život....
Zacni od nuly. Sprav za vsetkym hrubu ciaru. Nenapadne sa k nemu pribliz ci pomoz mu s niecim ci nieco podobne a povedz mu. Ze ak ma pocit ze ho ignorujes tak sorry. Mala si len take blbe zenske obdobie.
Take to zenske.....chapes povedz mu. v podstate to nevystihuje nic no chlapi sa snazia byt chapavy a mozes zacat budovat pomalicky vztah.
no coment to popisal/la presne pomalicky chod na to. Vela stastia.
Máš v tom trochu chaos,... takže chce to čas, aby si sa "našla". Hlavne sa určite k nemu nesprávaj, akoby neexistoval. Nie je hlúpy, aby neregistroval, že si ľudí začala separovať. Jeho si zaradila do skupiny "nevidím", "nepočujem". Ale zabudla si, že on "vidí" a "počuje". Uvoľni sa, buď normálna baba.
Myslíš si, že len krásavice majú zelenú u chlapov? Až by si sa čudovala! A že ho "miluješ", ako sama píšeš hodnotím ako plytký cit, platonická láska. Nič neznamená, ale môže byť začiatkom pravej lásky. Neboj sa jej. To neznamená, že musíš s ním ísť hneď do postele. Ale láska (a to musíš cítiť sama) zohrieva srdce a robí svet naokolo nádherným. Neboj sa prejaviť mu svoju náklonnosť, keď ju on prejavuje tebe. Nebuď voči nemu krutá a osloboď sa od zbytočných predsudkov.