Prekonala som potrat?

Príspevok v téme: Prekonala som potrat?
Yogi18

Zdravím. Minulá menštruácia mi prišla pár dní po termíne, a mala som veľmi silné bolesti. Na bolesť som zvyknutá, vždy mávam silný menzes, s výraznými kŕčmi, ale toto bolo na mňa naozaj veľa. Bolesť bola hrozná, vôbec som sa nemohla ovládať až som od odpadla, analgetiká vôbec nezaberali. Prebrala som sa až nejak po hodine. Potom som mala 3 dni veľmi silnú menštruáciu.
Odvtedy premýšľam, či som náhodou neprekonala potrat, keďže beriem lieky, ktoré môžu poškodiť plod. Odvtedy sa cítim dobre, nemám bolesti, ani krvácanie mimo cyklu, ale nejde mi to von z hlavy. Máte niekto podobné skúsenosti, mala by som navštíviť lekára?

ANGEL-DEMON

my ťa tu vyšetriť nevieme... takze chod láskavo na gyndu,... lebo ak si aj prekonala potrat musia ta "vyčistit" nemozes to nechat len tak...

Yogi18

A lieky beriem dlhodobo, ale doteraz som v podstate nemala problém s menštruáciou, ak teda opomeniem tie bolesti, ale vždy sa dali zniesť. Len toto bol taký extrém.

Yogi18

Beriem Plaquenil. Pred tou poslednou menštruáciou som mala styk často, už neviem presné číslo, teraz som v zahraničí, takže styk nemám, priateľ ostal doma..
Popravde som sa veľmi na toal. pap nepozerala ale vždy sú tam kúsky sliznice, niekedy aj veľké - neviem, či by som to vedela rozlíšiť rsp neprehliadla. Ak by som bola tehotná a nevedela o tom, tak max. necelé 3 týždne.

Joleen

Mohlo to byť ale ani sa nemuselo o potrat jednať. Ale lieky berieš? Môže byť že kvôli tým loekom ani tehotna neostaneš, keď už píšeš že škodí plodu. Ďalej kedy si mala posledný pohlavný styk? A vôbec môže byť že si to mala akurát z tých liekov. Keď si krvácala vyšla s teba hrubá hrdka či niečo podobné? Keď nie tak sa o potrat nejednalo. V pripade potratu by si krvcala ešte a by s teba vyšla nejaká tá hmota čiže oplodnene vajco. Bude lepšie keď pôjdeš na gyndu on ťa vyšetrí