ahojte..ja som asi zberatelka chorob...
od vcera rana mam na oku jacmen..z coho ??ako dlho tam bude?a co robit aby cim skor zmizol??od vcera to mastim ale ziaden pokrok..do lekara nestiham...a strasne to svrbiiiiiii, hryzie a aj boli...tak prosim poradte nieco...
Jačmeň na oku
Dobré výsledky dosiahneš aj braním vitamínov skupiny "B" a "C",teplé obklady,prehrievanie,...Ak to máš už 3X,mala by si k lekárovi na poriadne vyšetrenia-imunológ,...aby zistil ,prečo sa Ti to opakuje,obyčajne je za tým stafylokok.
Povedz mame,nech Ti to skúsi potierať Tvojou vlastnou urinou.
Ja mam len 10 a už mám tretí krát jačme.čo mám robiť ?
Ja mám tiež jačmeň mám ísť na operáciu ale veľmi sa bojím ak má niekto s operáciou skúsenosť napíšte
doplň vitamíniky :) skús čučoriedky, luteín reviophtal, mne to vzniká z oslabenej imunity
Ja som uz dvakrqat na sebe potlacil jacmen(reabsorboval sa) branom viacerych antimikrobialnych latok naraz(GSE, 30 kvapiek,oreganovy olej 3x3 kapsule,
extrakt z olivovych listov 3x750 mg, 20% oleuropein) plus
3x2 kapsule extraktu z agaricus blazei(kazda kapsula ma 275 mg betaglukanov.)
skus opthalmoseptonex
caute ja som mala vnutorny jacmen v oku rok a pol a predstavte si mala som ist na operaciu ale strasne som sa bala az jedneho dna som ho mala 1 cm valeky bolel svrbel uz som si ho videla z boku a tak sa napucas ze koza zvonka to nevydrzala a praskla cize z vonka mi vitiekol radim pockajte a pride to aj sama a teraz som stastna ze som nemusela podstupit tu operaciu lebpo som snerj mala az panicky strach treba verit ze odide a aj to pomaha
caute
ja som si vyliecila hordeolum len lampou bioptron a mala som to dlho a od lekara masti a nic nehlo sa tak som si ze posvietim a stratil sa ale ja to robimpoctivo pravidelne a dlhodobo.a odvtedy sa mi to nezopakovalo