Ahojte,
viem, ze mate dost svojich problemov, ale strasne by som potrebovala poradit. S priatelom sme mali tento tyzden styk, bol strasne kratky, lebo ja uz skoro hned som citila, ze nieco do mna pustil. Hned sme prestali a urobil sa vedla, alebo dorobil? :( Vzdy si davame pozor, a tomuto nerozumiem. On si to akokeby neuvedomil. Hned v ten den som prvy krat a dufam, ze aj naposledy uzila Tabletku Po. A teraz sa bojim, mam len pocit na zvracanie nic viac. Docitala som sa, ze je ucinna ked zacnem krvacat a ja nic, je pravda, ze je to este malo dni ale ja po jej uziti nepozorujem ziadne zmeny, priznaky. Tak teraz neviem, poradte mi. Mate s tym niekto skusenosti? Strasne nervy mam a tehotensky test si mozem urobit az o tyzden :(
Nehoda
ms môžeš ale nemusí prísť za pár dní. Po takej tabletke je to na dlho
Antiku som brala, dost dlho az kym som nezistila, ze mam problemy so stitnou zlazou. Dlho mi nevedeli prist na pricinu a tak ja som si antiku uzivala dalej a moja stitna zlaza potichucky trpela. Po tom co mi konecne prisli z coho to mam mi doktorka okamzite kazala vysadit antiku. Uz presiel cas, mne sa stitna zlaza dala do normalu, ale odvtedy ju neberem. A s tym kondomom mas tiez pravdu. Ale proste ...
Ved ja som tento prispevok nepisala aby ma tu niekto moralizoval, ale aby mi poradil po tom ked som ju dobrovolne uzila, ze ako zistim, ze zaucinkovala, alebo ake maju s nou baby skusenosti ked ju uzili.
ale na druhej strane nastastie su ludia ktorí su zodpovední a pouzivaju nejaky sposob ochrany o čom svedčí aj to ze klesol na SVK počet interupcií.... takže blbých je čím dalej tým menej... snád...
messje ..irituje ma "nevedomosť" v 21 stotočí....
a kedze si zozrala "tabletku PO" to znamená ako keby si zjedla 21 tabletiek hormonalnej antikoncepcie naraz...
rozhadze ti to hormony, nebud potom prekvapena, ked budes mat hocijako krámy... moje kamosky s tym maju skusenosti...
tá
"TABLETKA PO" stojí asi 20 € !!!
za tu cenu si mohla mat antikoncepcne tabletky na 3 mesiace! su aj lacnejsie aj za 15€ a nemusela by si taketo kraviny riesit...
nehoda??!! a ty nevieš ako sa robia deti? ani v skole ani rodicia vam to nevysvetlili...? NEHODA je niečo čo sa stane nezavisle od vole človeka... to znamena napriklad že ti spadne strecha na hlavu alebo v tvojom prípade nehoda môže byť, že si kráčala len tak po ulici... podkla si sa na kamen a spadla si pič*ou na ko*kot, ktorý práve "náhodou" striekal !!!
"dávame pozor" nie je antikoncepcia! sú rozne druhy, ak ti mama nevysvetlila, nepoučila ta o antikoncepcii alebo ak ste o tom nemali besedu v skole tak uvediem:
1-KONDÓM,
2- HORMONÁLNA ANTIKONCEPCIA
3- SPERMICIDNE GELY (napriklad PHARMATEX)
a dalsie...
a
NEVERÍM! že niekomu niečo napr. z tychto 3 nevyhovuje...
kondomy kupis napr. v lidli lacno, kupuju ich vela ludí, takze zjavne su dobré..
Ďakujem za komplimenty, no nie sme všetci dokonalý :D
nehoda bola to ze si sa narodila, hlupa, mlada, proste vagina
Keď si užila tbl po tak nemáš čo stresovať MS ti za pár dní príde