ako prestať piť?

Príspevok v téme: ako prestať piť?
hviezda01

....viem,pre vela z vás nepochopitelné,ale mám s tým dosť problém...
Manžel chodieva na služobky,a akonáhle viem,že nepríde domov,tak si kupim flašu a opijem sa...raz mi dokonca syn(16) flašu našiel...nejako som sa z toho vykoktala,ale strašne mi ho bolo luto,že má takú mamu.

Ako prestať piť????..Prosím neukameňujte ma,a hlupe komentáre nepotrebujem..skor niekoho,kto má,alebo mal podobný problém.

Ďakujem

Biela Kobra

Je tu mnoho otázok. Ako je to často? Chodí muž na služobky raz do mesiaca, raz do týždňa alebo častejšie? Koľko naraz vypiješ? Čo piješ? Vypiješ si, aj keď je muž doma? A hlavne: Čo ťa vlastne vedie k tomu, aby si si vypila? Samota? Strach? Žiarlivosť, že si muž na služobke nájde inú? Nuda? Nemáš čo robiť, keď je preč, nemáš pre koho byť "vo forme"? Je veľmi ťažké začať niečo riešiť, kým si na toto nezodpovieš.

Nie si prvá ani posledná žena, ktorá doma začala potichu piť a hanbí sa za to. Cesta von existuje a fakt, že si si to uvedomila a že tu voláš o pomoc, je prvý krok. Ale bez odpovedí na tie otázky sa ďaleko zájsť nedá a všeobecný návod ako prestať piť neexistuje. Tak to trošku rozveď. Ak by si sa hanbila tu, ešte vždy je možnosť nájsť si dobrého psychológa, kým nie je neskoro.