Rozísť sa alebo to ešte skúsiť?

Príspevok v téme: Rozísť sa alebo to ešte skúsiť?
Zanet0

Uz som zufala z rozmyslania. Som v situacii zivotnej kedy sa potrebujem rozhodnut co dalej. Bud zostanem byvat s priatelom v meste, kde mam ponukanu pracu, alebo sa vratim domov a najdem si pracu nasledujuce mesiace tu.
Trapim sa nad touto otazkou uz tyzden a stale sa neviem rozhodnut. Ak sa rozidem s priatelom tak v tom meste po rozchode a v momentalnej psychickej situacii (mavam panicke uzkosti)nebudem schopna byvat sama.
Avsak ked sa vratim domov, budem si este par dalsich mesiacov tu hladat pracu.
Priatelovi momentalne moc nedoverujem, obaja sme odlisne povahy a aj ked mi teraz slubuje, ze sa zmeni, nie som si tym ista. Ale chcela som mu dat na druhej strane este sancu. Absolutne som z toho uz zufala. Dali by ste prednost praci a skusili este vztah a dali tomu poslednu sancu? Alebo sa riadili emocionalnymi terajsimi pocitmi?

bagration

keby si aspon napisala, preco mu nedoverujes... no pises, ze mas panicke stavy.. to bude vyzadovat aj od priatela vela sil a podpory a mozno aj odopretia si viacerych veci. Ak citis, ze by ti bol oporou a mas ho rada, tak mu daj sancu.. ale nezabudni na to, ze co ak aj on rozmysla nad tym istym. Panicke stavy mozu kedykolvek prepuknut do plnohodnotnej panickej poruchy, kde miestami na tom budes tak, ze nebudes moct ani vyjst z domu. Od neho si situacia v tom pripade tiez vyziada mnohe obete. Nie je iste, ze si v situacii, ked mozes niekomu "davat sancu".. aby si raz jeho pomoc nepotrebovala az prilis.

Messje

Nepises ake mas problemy s priatelom.V prvom rade by som rozmyslala nad vztahom ci sa oplati v nom zotrvat a podla toho by som riesila pracu.Podla toho co pises ze slubuje ze sa zmeni a ze mu nedoverujes to vyzera na problematicky vztah v ktorom ak zostanes,budes mat problemy nielen psychicke ale aj co sa tyka byvania a prace.