Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som "v tom"?

Príspevok v téme: Som "v tom"?
EmEf

Ahojte,
nechcem Vás zatažovat svojimi problémami ale potrebujem radu. S priatelom mavame sex, doteraz vsetko ok, ale vcera sa nam stalo po strasne kratkej chvilke pocas sexu, ze som citila, ze to do mna pustil, hned sme prestali, on si to neuvedomil alebo co a urobil sa vedla. Ale ja som citila, ze sa nieco aj do mna dostalo. Vyzera, ze to boli kvapocky lasky :( Jeho to teraz mrzi, okamzite som si isla kupit "tabletku po" nebolo to ani 8 hodin od toho a uzila som ju. Je este strasne kratko potom co som ju uzila, ale citim nevolnost, mozno, ze je to stresom. Tehotensky test si mozem spravit az tak po tyzdni. Mam nervy, neviete mi poradit, co sa tyka ohladom tej tabletky, ci naozaj dokaze v mojom pripade "zazrak" aby som nebola tehotna ked som ju uzila v tak kratkom case? Mate s nou skusenosti? Alebo ake mate skusenosti po uziti tejto tabletky? Vopred dakujem za rady :-*

zdradca

Hlupe decka pouzivajte radsej kondom,nez prerusovanu suloz,ci tabletky. Prerusovana neni istota ked idete naostro a chlapec je moc vzruseny. Ved to vidis,vzdy je aj nepatrna mkznost uniku semena.
Tabletky sice pomozu no doj..bu ti cely menstruacny cyklus ako aj hormony. To radsej neber ked chces mat potom zdrave deti.
Inac mozes byt kludna kramy ti pridu,tehotna nebudes,len si nabuduce davajte viac pozor. Skusenejsi by ti poradil,nech mlady vytiahne pred vyronom skor a vystrieka sa do kondomu uz mimo vaginy. Tak je to najistejsie.