kúpili by ste byt bez balkonu?

Príspevok v téme: kúpili by ste byt bez balkonu?
susi30

ahojte,

chcem si kúpiť byt, jeden som našla, do ktorého som sa priam zamilovala, vyhovuje všetkým mojím kritériám, je veľký, priestranný, slnečný, pekne prerobený, na dobrej lokalite, len chýba balkon. Bývam v rodinnom dome, tak to neviem porovnat, ale myslím si, že balkon je dost dôležitý, preto by som sa chcela poradiť, či by ste kúpili taký byt, poprípade, môžu napísat aj tí, ktorí bývajú v byte bez balkonu, či ľutujú, alebo nie.... dakujem

0vecka

Bubliii kym som byval sam tak som to len hadzal na kopu a zehlil len kosele... teraz sklada moja manzelka a ja periem a susim... inak imho kazdy kto ma peniaze na novy byt ma aj peniaze na susicku...

Bubliii

Ahoj, toto máš čo človek to názor :D Za mňa balkón určite áno. Naši balkón majú, teraz bývam v byte bez balkónu a chýba mi to. Nielen kvôli prádlu, ale napr. aj pestovanie rastlín, byliniek, sú druhy, čo v interiéri proste skapú a na parapetoch nie je moc miesta. Dá sa tam napr. aj odložiť bicykel, ak nie je pivnica a pod. Má to svoje výhody.

0večka, nie každý má žiaľ financie a miesto na sušičku. Tak či tak musíš prádlo povyberať, poskladať a uložiť, čo podľa mňa zaberá najviac času. Zavesené mám za 10 minút.

0vecka

zalezi aky si typ... ja by som to asi skor kupil ako nekupil... aj tak vecsina ludi si ide na balkon max zafajcit. co sa pradla tyka tak si kup susicku a mas to ovela bezpracnejsie...

ewelin2828

my máme dvojizbák bez balkóna a poviem ti pravdu, že ten balkón naozaj chýba...akože dá sa žiť samozrejme aj bez neho, ale mať balkón je ozaj veľká výhoda :) my sme šli do toho preto, že vieme, že je to len na pár rokov, a potom chceme ísť do väčšieho :) ak sa nám nepodarí domček, tak v novom byte budem na balkóne trvať :)
najviac to pomôže pri sušení prádla, máš tam trochu úložného priestoru a taká kávička v lete na balkóne tiež stojí zato ;)