j prosim o radu dcera mava zachvaty hnevu. Vytoci ju malickost napriklad to, ze som jej upratal izbu . Zacala po mne kricat nadavat potom som odisiel len na hodinu do obchodu a ked som sa vratil boli porozbijane pohare, pozorhadzovane veci po celom byte, ona mala cele krvave hanky co bila do steny, ozvacana kupelna. Volala mi a bola velmi agresivna, myslim si ze aj plakala a ze susedia poculi krik. Ked som prisiel domov bola pokojna ako keby sa nic nestalo. Taketo zachvaty zurivosti mavala ked bola mensia potom asi 2 roky nic a teraz zas. Asi pred mesiacom som jej nasiel marihuanu. Je mozne ze bola kludna z nej? Prosim poradte co mam robit. Dakujem za radu
záchvaty hnevu
Správanie dcéry by som nechal určite posúdiť u psychológa, ak nie aj psychiatra. Nie som odborník na marihuanu, ale podľa mňa, tieto stavy marihuana nespôsobuje. Sám musíš vidieť, že jej správanie sa vymyká normálu (rozbíjanie riadov, rezanie sa do krvi, a potom akoby sa nič nestalo???).
Teda, niečo s ňou nie je v poriadku. Možno prežila nejakú hlbokú životnú traumu (o ktorej ani nevieš), možno ide o behaviorálnu poruchu,možno sa dala na okultné cesty...ktovie.
Nie som odborník, ale jej správanie hodnotím nanajvýš zvláštne a bolo by dobré osloviť odborníka, ak nie aj nejakého kňaza.
Dnes mladí kdečo skúšajú a ani nevedia, ako sa zapletú do všelijakých duchovných svetov a obsesií. Určite to nenechaj len tak, aby raz neublížila v záchvate nekontrolovanej zúrivosti tebe, ale aj sebe samej. Podľa mňa, to nie je sranda.