Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera

Príspevok v téme: Nevera
Sagini

Ahojte chcem sa spytat tych co nieco podobne zazili...neveru...priatelka mi bola neverna no ja som jej odpustil lebo fakt ju lubim..len proste mam to stale v hlave premyslam nad tym mata ma to ako to cele prebiehalo a vsetko okolo toho...presiel uz dlhy cas odvtedy co sa priznala no niekedy ma to strasne trapi...co mi poradite??? Bojim sa ze ma to nikdy neprejde

2atomic2

S tým sa nevyrovnáš nikdy chlape, tiež by som neveru neodpustil, je to len guľa na nohe čo budeš stále za sebou vliecť. Nevedno či aj ju to tak ešte trápi, ak zistíš, že nie urobí to v budúcnosti opäť a potom sa na ňu vykašli.

bagration

ahoj
kedze si jej odpustil a dal jej sancu, tak si si dobrovolne vzal na seba bremeno vecnych pochybnosti. Problem asi nie je len v tom, ze myslis na to, co bolo, ale obavas sa toho, aby sa to nestalo znova. Ci ti pochybnosti niekedy prestanu, na to ti nikto neda odpoved a mozno neprejdu nikdy. Necudujem sa ti, ze ta to trapi aj po dlhej dobe. Zelam ti vela stastia k tomu, aby si to prekonal. Uz to, ze si jej odpustil neveru, je velke gesto od teba. Az tak velke, ze si ho vacsina ludi bez rodielu pohlavia ani nezasluzi. Ja by som neveru neodpustil.