Dobrý deň. Posledný rok bývam častejšie chorá - prechladnutia, zápal prínosových dutín, angíny.... To sa vždy vyriešilo ATB. Mojím veľkým problémom je ale to, že asi trištvrte roka sa u mňa postupne začali objavovať viaceré príznaky - častá bolesť hlavy, točenie hlavy, objavilo sa u mňa pálenie jazyka, biely povlak alebo červené fľaky na jazyku, búšenie srdca v kľude, bolesti brucha a nevoľnosť, pobolievanie brucha v okolí pupka, únava, pocit slabých nôh, zvýšené svalové napätie v oblasti krčnej chrbtice, bolesť chrbta, tŕpnutie prstov na rukách, tŕpnutie tváre, kŕče v rukách. Niekedy si už pripadám akoby som si to namýšľala, ale keď to na mňa príde je to neznesiteľný pocit. Výsledky krvi mám v poriadku, rovnako interné vyšetrenie dopadlo dobre, gastro tiež, na neurológii som už tiež bola - dostala som ginko, guajacuran a od bolesti hlavy codamol. Bez určenia nejakej diagnózy. Už si skutočne neviem rady, čo by som ešte mala absolvovať, na koho sa obrátiť. Som z toho celého už zúfalá pretože sa to objavuje takmer každý mesiac, kedy mi je pár dní úplne hrozne. Som zoslabnutá a stále unavená. Vedeli by ste mi prosím poradiť.
Viaceré príznaky bez jasnej diagnózy
Ina9 EMG mi zatiaľ nerobili. Je možné pri tetánii, aby boli tažkosti opakujúce sa tak často?
Tetánia? Robili ti EMG?