Viaceré príznaky bez jasnej diagnózy

Príspevok v téme: Viaceré príznaky bez jasnej diagnózy
anGel22

Dobrý deň. Posledný rok bývam častejšie chorá - prechladnutia, zápal prínosových dutín, angíny.... To sa vždy vyriešilo ATB. Mojím veľkým problémom je ale to, že asi trištvrte roka sa u mňa postupne začali objavovať viaceré príznaky - častá bolesť hlavy, točenie hlavy, objavilo sa u mňa pálenie jazyka, biely povlak alebo červené fľaky na jazyku, búšenie srdca v kľude, bolesti brucha a nevoľnosť, pobolievanie brucha v okolí pupka, únava, pocit slabých nôh, zvýšené svalové napätie v oblasti krčnej chrbtice, bolesť chrbta, tŕpnutie prstov na rukách, tŕpnutie tváre, kŕče v rukách. Niekedy si už pripadám akoby som si to namýšľala, ale keď to na mňa príde je to neznesiteľný pocit. Výsledky krvi mám v poriadku, rovnako interné vyšetrenie dopadlo dobre, gastro tiež, na neurológii som už tiež bola - dostala som ginko, guajacuran a od bolesti hlavy codamol. Bez určenia nejakej diagnózy. Už si skutočne neviem rady, čo by som ešte mala absolvovať, na koho sa obrátiť. Som z toho celého už zúfalá pretože sa to objavuje takmer každý mesiac, kedy mi je pár dní úplne hrozne. Som zoslabnutá a stále unavená. Vedeli by ste mi prosím poradiť.