Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako je to tesne po operacii?

Príspevok v téme: ako je to tesne po operacii?
jakub789

Ahojte, zajtra mi operuju koleno, chcem sa spytat ako to prebieha tesne po operacii? Budu mi to robit v celkovej. Vraj "kolenari" su lahka kategoria a po operacii nemusia byt na jiske iba rovno na izbe. Viete mi niekto povedat kolko budem musiet lezat? ako je to napr. s hygienou? desim sa predstavy ze budem musiet sestricke curat do bazanta :D Znamy mi povedal ze on napr povedal ze chce ist sam na wc a sestricky nedovolili tak musel na posteli. Ako dlho po operacii vas este kontroluju a nemozete napr nic pit ? Dakujem za vsetky infosky

Marian768

Neboj, bude urcite lepsie. Ja som bola pred dvomi rokmi a prebiehalo podobne ako to tu uz bolo napisane. Na druhy den som isiel domov. Chvilu to bolelo, Odporucili mi uzivat Wobenzym, aby som sa dostal rychlejsie dokopy a myslim, ze pomohol

jakub 789

Tak uz to mam za sebou, prezil som aj ked od vcera teplotujem 39,2 max, po prebrati hrozna bolest hlavy, unava, trosku som sa prespal, dostal zimnicu a teplotu. Som unaveny, dren z kolena mi vybrali ale nechodim, iba raz som skusal so sestrickou a.....som KO. Dufam ze zajtra home

alapartna

Ja som bola na operácií ako malé decko.... Preto nepamätám si ako ma uspali a a neviem ako zobudia človeka z celkovej. Rada sa to dozviem, ďakujem :)

N-ika

nestresuj, dovezu ta na izbu, vyspis sa z narkozy, normalne zacnes pit, dojde sestricka, pomoze ti vstat a ist na vecko, dostanes veceru, rano ti vytiahnu po vizite z kolena drenaz, dostanes spravu a ides domov...
praveze hybat sa je treba aby neatrofovali svaly...zakazuju to mozno len tazkym komplikovanym pripadom...