Ahojte, zajtra mi operuju koleno, chcem sa spytat ako to prebieha tesne po operacii? Budu mi to robit v celkovej. Vraj "kolenari" su lahka kategoria a po operacii nemusia byt na jiske iba rovno na izbe. Viete mi niekto povedat kolko budem musiet lezat? ako je to napr. s hygienou? desim sa predstavy ze budem musiet sestricke curat do bazanta :D Znamy mi povedal ze on napr povedal ze chce ist sam na wc a sestricky nedovolili tak musel na posteli. Ako dlho po operacii vas este kontroluju a nemozete napr nic pit ? Dakujem za vsetky infosky
ako je to tesne po operacii?
Neboj, bude urcite lepsie. Ja som bola pred dvomi rokmi a prebiehalo podobne ako to tu uz bolo napisane. Na druhy den som isiel domov. Chvilu to bolelo, Odporucili mi uzivat Wobenzym, aby som sa dostal rychlejsie dokopy a myslim, ze pomohol
Tak uz to mam za sebou, prezil som aj ked od vcera teplotujem 39,2 max, po prebrati hrozna bolest hlavy, unava, trosku som sa prespal, dostal zimnicu a teplotu. Som unaveny, dren z kolena mi vybrali ale nechodim, iba raz som skusal so sestrickou a.....som KO. Dufam ze zajtra home
Prosim o pravdivu odpoveď
Ja som bola na operácií ako malé decko.... Preto nepamätám si ako ma uspali a a neviem ako zobudia človeka z celkovej. Rada sa to dozviem, ďakujem :)
neboj sa veď svet sa nezrúti
Záleží od toho aká operácia pred OP ti daju do pipìka hadicu a po OP ti ju vyberù
nestresuj, dovezu ta na izbu, vyspis sa z narkozy, normalne zacnes pit, dojde sestricka, pomoze ti vstat a ist na vecko, dostanes veceru, rano ti vytiahnu po vizite z kolena drenaz, dostanes spravu a ides domov...
praveze hybat sa je treba aby neatrofovali svaly...zakazuju to mozno len tazkym komplikovanym pripadom...