Vratia sa mi emocie po AD ?

Príspevok v téme: Vratia sa mi emocie po AD ?
SIM121

Ahojte
Ide o to ze mam uz vyse 2 mesiacov tazku emocnu otupenost. AD beriem rok a pol a vzdy som pocitovala pocas toho radost, veselost, stres, uzkost aj depresie ale nastastie z toho zleho som vonku. Momentalne ale ma dost trapi to emocne prazdno. Vo vnutri necitim nic....co je cudne ze to nastupilo az teraz.
Co mam robit ? Ako navratit vsetky dobre aj zle emocie ? Lieky postupne budeme uz vysadzovat ale neda sa preto nieco urobit aby som nemala to prazdno? Apatiu, nechut do nicoho kedze nepocitujem z nicoho dobry pocit.
Jedine co ako tak aspon viem, je racionalne zmyslanie, nic viac.... no bez pocitov lasky radoati veselosti je to horsi stav ako mat uzkost. Ta sa da aspon utlmit...

Iiiii

Ja by som ťa z tých tvojich psychostavov isto dostal, ale potom by si sa na mne stala závislou ako na čokoláde:-)

SIM121

Este niekto nejake skusenosti ?
Kazdym dnom ma ta emocna otupenost viac a viac nici - a tie sproste lieky ajked vysadzujem, nic sa nemeni ! Prazdno vo vnutri sa prehlbuje stale viac....

michael067

Normálny stav pri depresii, pre niektorých je to normálny stav od narodenia. Máš dve možnosti Využiť to, alebo to liečiť (spoločnosťou dobrých ľudí, liekmi zmenou stravy atď)
Ak chceš využiť tento svoj stav, odporúčam nájsť si pracovnú pozíciu kde sa jedná o moc, nebudeš mať žiadne zábrany zarobíš veľa peňazí.
4% spoločnosti sú klinicky psychopatických (dokážu predstierať emócie, ale nedokážu ich prežívať, keď urobia niečo zlé, tak si to nepriznajú, alebo si nemyslia že urobili niečo zlé)
Viď toto video 8:30 www.youtube.com
A ako sa správa taký sociálny psychopat?
čas 3:51
www.youtube.com
Ako vidíš má perfektné vystupovanie je veľmi komunikatívny a koli tomu ho mnohý môžu obdivovať, ale keď počúvaš jeho slová a to čo hovorí a nie to ako to hovorí a ako pri tom vyzerá
Podobný stav máš momentálne ty tak to využi
Neberte to za zlé že nič necítite, alebo že nemáte emocie urobte z toho svoju prednosť, viete aké to môže mať výhody? Zničíte svoju konkurenciu bez milosti ho dostanete na ulicu a ešte sa nad tým pousmejete.

Linda Eastman

Ahoj,
ja mám takú skúsenosť že po vysadení AD to prejde. Pre mňa bola tá emocionálna otupenosť postupom času horšia ako samotné depresie. Nebolo to skvalitnenie života, ale len taký núdzový režim. Držím ti palce :)

I.

Keď nemáš emócie, tak namaľuj obraz, ktorý bude vyjadrovať stav človeka bez emócií. A po tvojej smrti ho potom tvoja rodina predá za pekné peniaze a urobíš im veľkú radosť a budú ťa v dobrom spomínať. To je tiež niečo:-)
Vyvolal som v tebe aspoň nejakú emóciu?:-)

I.

Keď si brala AD, tak si mala emócie a keď ich neberieš, tak ich nemáš? Nemalo by to byť naopak? Musíš len počkať a dá sa to do normálu aj samo od seba. Len ani potom asi nebudeš mať veľmi dôvod na to, aby si sa vytešovala alebo radovala. Väčšinou človek na to nemá žiaden dôvod pri toľkých nešťastníkoch navôkol.
Ja som bral tri dni jeden liek proti úzkosti a potom mi z neho tak bavilo, že mi na zem spadol papierik zo šumienky a tri hodiny som ho hľadal:-) A ani som ho nenašiel:-) A ešte aj teraz ma to štve:-)
Začni to brať asi len tak, že každý si blbne po svým:-)