Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o nejaké názory prípadne rady, ako by ste sa zachovali v mojom prípade. Pred skúškovým som sa spoznala s jedným chlapcom, s ktorým sme si padli do oka(bolo to vzájomné). Nepripisovala som tomu zo začiatku nejakú vážnosť, no on začal byť iniciatívny. Sama by som po ňom nikdy nevyštartovala, kedže si dosť neverím. Mám skrátka hrozne malé sebavedomie, za čo mi aj rodičia nadávajú a tento fakt mi ho znížil na úplnu nulu. Volal ma von, zisťoval si moje číslo a tak. Ja som sa skrátka do neho zaľúbila .... áno padli aj nejaké pusy, nie nespali sme spolu. Celé letné prázdniny sme sa nevideli nakoľko bývame od seba dosť ďaleko. Nevedela som sa dočkať, kedy začne škola kvôli nemu, no krátko pred začatím školy si ma vymazal z priateľov, bezdôvodne. Nechápem, ako to mohol urobiť, keďže nám bolo spolu fajn mali sme spoločné témy a nikdy sme sa spolu nenudili. Najviac čo ma tom štve, je fakt že mu nestojím ani o to, aby mi niečo napísal? Zostalo to nedopovedané a mňa to hrozne mrzí, lebo som to od neho nečakala, že by mi to dokázal urobiť, keď ja som sa k nemu správala milo a slušne a nikdy by som mu neublížila. Keby mi aj povedal krutú pravdu,že ma nechce bolo by to pre mňa lepšie ako toto. A to som si myslela, že viem odhadnúť ľudí, no v tomto prípade som zlyhala na plnej čiare. Som z neho zúfalá a nedokážem ho vypustiť z hlavy:( Každý deň čakám, že sa ozve ale márne. Ako by ste sa zachovali? Mám mu napísať? No nechcem vyzerať ako nejaká trápna zúfalkyňa, ktorá sa vnucuje, alebo to mám nechať tak a čakať na náhodné stretnutie, ktoré môže prísť aj tak o pol roka? A aj to či by ma vôbec pozdravil:( Cítim sa hrozne či už v škole alebo na intráku, lebo všetko mi ho pripomína, hanbím sa sama za seba, že som taká hlúpa a verila mu:(
Neverím si
Nikdy neľutuj čo sa stalo, pretože v tom okamihu sa to malo stať a ty si si to priala!
Sprav len to, čo cítiš. Ak cítiš, že sa ho to máš opýtať, tak sa spýtaj. Ak chceš čakať pol roka na niečo, čo sa možno nestane, tak čakaj.
No čas je najvzácnejšia komodita na svete, tak s ním narábaj veľmi opatrne
zalubila si sa do neho na základe čoho? nepoznala si ho... ani ho nepoznáš zjavne... tak bud sa poucis, vykasles na chalanov,..radsej sa venuj skole, pracuj na sebe, mysli na svoju buducnost.... a na chlapov sa vys*e*r***... zjavne to je len jeden magor z mnohych ktory si len potreboval niečo dokazat...
Kasli nanho, asi cez leto niekoho spoznal, tak preto takto. No musi to byt nejaky prelietavy blbec, takze si z neho nerob hlavu a zacni sa starat sama o seba akoby neexistoval. Musis sa tak nastavit.