Bol mi diagnostikovany tento virus a doktor mi dosledky odstranil zmrazenim....viete mi povedat kedy mozem mat znova pohlavny styk s tym ze zase budem ok tam dole...
hpv vyrus....kedy zmizne
A ešte si nechaj urobiť hiv test to môže byť aj z toho
Ja som to mala tiez prestávku som mala mesiac alebo dva čím viacej tým lepšie takže Dr to nepreháňajù a po odstránení to tiež mám biele a to aj tak ostane radim ti posilniť imunitu aby sa ti to nevrátilo
hej su to kondylomy , nebolo ich vela nel na dvoch miestach , teraz to zmrazeni to mam take bliele tak ma zaujma ze ako dlho to take bude, pretoze o tri dni ma prist priatel zo zahranicia naspat tak by som ho nerada prekvapila niecim takym. Doktor mi povedal ze tak 3 tyzdne ale tak viete doktory vzdy prehanaju..
Dobrý deň,
je viacero podtypov tohto vírusu. Išlo o klasické pohlavne prenosné genitálne bradavice (kondylómy, výskyt aj na sliznici a koži v genitálnej oblasti), alebo skôr len o malé papilómy (výskyt len na koži) a nemajú až taký agresívny rast. Je potrebné poradiť sa so svojim lekárom, aby ste chránili nie len seba, ale aj partnera, pretože pri nedoliečenom stave ho veľmi ľahko môžete infikovať, respektíve aj on by sa mal dať odtestovať.
3 - 4 mesiace musíš určite počkať veď tvoje zdravie je dôležitejšie a cennejšie než trkať nie?