Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelka nechce pracovat

Príspevok v téme: Priatelka nechce pracovat
Needhelp

Ahojte, mam priatelku romku, je uplne odlisna ako typickí romovia. Ked sme sa apoznali ešte študovala, no teraz uz je po skole a ona nechce pracovať, ma maturitu, je kucharka, ma kopec moznosti, no stale sa len vyhovara a ked jej nieco poviem tqk sa len rozculi a odfrfle ze cim viac na nu tlacim tym viac sa jej nechce robit, co je len dalsia vyhovorka + dotoho ma svagrinu ktora samozrejme tiez nerobi a ta ju podporuje , dava jej kaleraby do hlavy, tvrdi jej ze pracovat maju chlapy a zeny sa maju starat o rodinu. To je sice pekne lenze nemame deti a este k tomuzijeme u jej rodicov. Jednoducho ma to trapi lebo z mojho platu nestacime a mna nepocuva, len sa urazi. Uz som bol s nou aj hladat robotu, no ona vzdy ostala vonku cakat, kazdy zamestnavatel mi dal cislo nech zavola ked neprisla osobne, tak sme dnes isli volat, povedala mi ze zavola, no ked uz prislo na to, tak som zasa musel volat ja, je ako dieta, neuvazuje triezvo a mna to depta. Co mam robit podla vas ?

Needhelp

Ona taka nie je, deti zatial ani nechce a zije slusnym zivotom, doma robi, skor mam pocit akoby sa bala noveho prostredia alebo sa hanbi za to ze je ina tak ju nezoberu.

kabel

takže až taká "úplne odlišná" od klasických Rómov nie je :-DDD
no je to na tebe, či ju chceš živiť, ale ona robiť nebude. Ide o to, či ti za to stojí :) myslím, že ani nie, len si pamätaj, že od Rómky s deťmi sa odísť veľmi nedá. Mimochodom, má nejakých bratov?

rasisti zo salasa

Od slovenskych vygumovanych hlav nic ine ako rasisticke urazky sa pocut neda. Je to tou obmedzenostou tupeho naroda. 90% slovakov bolo najdalej v Prahe alebo v chorvatsku v stane, preto su taki vygumovani. Ja ti poradim, ze urob si tak ako uznas za vhodne. Ale ked byvate u nich, tak si si uz musel vsimnut, ze aj oni maju nejaky zivotny styl. Porozmyslaj ci aj ty chcse v buducnosti zit taky zivot.

zufalazoSlovenska

typicke...robit nebude, ty si rom? pouvazuj, co do buducna, lebo oni ziju na kope a poberaju len davky, im to tak vyhovuje

ANGEL-DEMON

a čo čakaš od ciganky? jej cielom je dat sa nabuchať, kotit deti ako mačence a poberať davky a z toho žiť.... a prečo sakra zijes s nou u nej?! odstahuj sa od nich, neziv ju! co si rozum potratil?! si radsej najdi pracovitu gadžovku....