Mate skusenost s pracou v sklade v Prahe

Príspevok v téme: Mate skusenost s pracou v sklade v Prahe
zufalazoSlovenska

Ahojte, som matka, momentalne nezamestnana, na krku hypoteka, prisla som o pracu, tu na vychode nie je nic schopne a zaplatene, nasla som inzerat na pracu v Prahe v sklade hraciek, myslite, ze je to narocne? liecim sa na uzkosti a depresie, ale proste to, ze nemam peniaze a hrozi cloveku ulica, musim nieco robit, zdravotny stav teraz riesit nemozem, mate skusenost s takouto pracou?

dakujem

zufalazoSR

no to je sice pekne, ale neviem jazyk :D ani neviem s cim mam skor zacat ci s anglictinou, ci s nemcinou, kam ist vobec zit...

zufalazoSR

dakujem za odpovede, bude to ako posledna moznost, ked si do konca mesiaca nic nenajdem, aka agentura to je neviem, nasla som to na profesii, aj ked teraz nemam stav na to odist daleko od rodiny, mam zhorsenie depresie, je jesen, tak verim, ze si najdem nieco aspon za 450 e tu :/

ewelin2828

ja som robila v sklade v Prahe, tuším dvakrát (ako študentka som tam bola cez leto na brigáde)...síce ani raz som nerobila v sklade s hračkami, ale niektorí spolubývajúci áno a nejako veľmi sa nesťažovali na prácu, tak asi sa to celkom dá :)
neviem akú prácu si mala doteraz... ak si napríklad robila niekde v kancli, tak toto asi bude ťažký prechod....ale ak si zvyknutá manuálne makať, tak to zvládneš....podľa mňa radšej robiť v sklade ako niekde za pásom alebo linkou vo výrobe ;)
a cez akú agentúru máš ponuku?

nerobto

Ja nemam dobre skusenosti. Ak ides, nechod cez agenturu. Je smutne ako tam s ludmi zachadzaju a jednaju a to bez ohladu na to, ci si matka a v akej situacii si. Sama nechod. Vyplati sa ist do rakuska, tam sa da aj zarobit aj najst si byvanie casom. CR nie a Slovensko detto.