Čo si myslíte o láske zo zvyku? Myslíte že môže existovať. S priateľom sme spolu od mojich 15 rokov takže už asi 8 rokov. Bývame spolu už dlho. Ale teraz mi začínajú chýbať vecí ako chodenie von s priateľmi cez víkendy a podobne. Proste mi chyba volnost. Mám ho rada neviem si to bez neho predstaviť ale zas ma to taha aj k inemu chalanovi. Raz som už priatela sklamala, tym ze ma videl sa bozkavat s inym ale odpustil to. Neviem mám zvláštne pocity čo robiť?
Láska zo zvyku?
podla mna je to uplna klasika proste dali ste sa dokopy ked si bola este mlada a teraz ste sa nejako vyvinuli a uz si tak nesedite ty si este plus zvedava ake by to bolo s inym. Takych vztahov poznam z okolia vela. Mas 23 ak ta to tak zerie tak to skus s inym a uvidis. Mozno to olutujes a nenajdes lepsieho ale mozno ano kazdopadne uz budes vediet na com si...
a este ked niekto odcudzuje mladych ludi ze zacinaju so sexom skoro ze v 15 je skoro... poznam dotycnu ktora prvykrat spala s chlapom ked mala 19 a ma 29 a hrabe je kvalitne... chodi na jednorazovky, stretava sa s magormi z pokecu na sexstretka...ako keby nemala sebauctu... s takymi chlapmi "ide" že "normálna" žena by s takými nešla ani keby jej za to zaplatili....socky/trosky....čiže zase je to len o tom ako je človek vyspelý, resp. vyzretý, asi výška IQ, ....
molop..protirečiš si...pišeš že 15 rocne maju mať lásku ale nie vztah...?? to čo? a predstav si že su 15ročné ženy ktoré su vyspele fyzicky aj psychicky, ze vedia čo chcú... rozumovo su na urovni dospeleho človeka... a poznam jeden pár ktorý bol spolu dokonca od zakladnej skolu, spolu sedeli v lavici... no neviem ako ty, ale bežný človek srdcu nerozkáže... ako vidíš su spolu 8 rokov takže im to do teraz možno klapalo... a mnohy ludia taketo veci ako zakladatelka riesia, co su tiez spolu dlhe roky ale napriklad od 20 do 30, 10 rokov spolu chodia a zistia zrazu ze su si cudzí a radsej idu od seba...
tu absolutne nejde o vek... zakladatelka temy nemusela uviest ze su spolu od 15, kludne mohla nechat len to ze su spolu 8 rokov...
Nechapem ludi - teda este deti ktori zacinaju akoze v uvodzovkach vztah v este detskom veku....
Ku kazdemu veku patri urcity zivot ....
15 rocne baby maju mat kamaratky , behat po zabavkach , jasit , obcas aj laska ale nie uz vazny vztah ....potom po rokoch vyplakavaju ze si neuzili....
Ved aj taky dochodca sa nepojde s holou ritou hrat s formickami do piesku , . ....teda pokial nema alzhajmera :-)
Mala si si celu strednu uzivat , vychutnavat si bezstarostny zivot ....
Uz to nevratis ....
angel demon ma uplnu pravdu tiez nechapem ludi co nevedia ist s kamosmi von aj ked majuj vztah ked si niekto niekoho najde akoze uz neexistuje zivot pomimo vztajhu alebo co?? tiez mam taku kamaratku co je roky s debilom ako nesvojpravna a nevie ist ani na jednu posratu kavu aby sa chlapcek nenahneval nahodou....
Myslím si, že rozhovor pomôže vždy, či ostanú spolu alebo sa rozídu. Komunikácia je dôležitá. Okrem toho napísala aj, že si to už bez neho nevie predstaviť. Keby sa nakoniec aj rozišli sa predsa po 8 rokoch nerozídu SMS-kou. Takže je potrebné si veci ujasniť, veď je možné aj to, že on má podobné pocity.
Myslim, ze tu nepomoze uz ziadny rozhovor. Jej chyba jednoznacne volnost. Podla toho co opisuje je to uz skor vztah zo zotrvacnosti. Ak ju to taha k inemu muzovi, tak tam laska uz neexistuje.
Len nechapem, preco by mala byt hned kur...Lepsie je si to teraz uvedomit ako po svadbe. Je predsa mlada, nema sa kam ponahlat a potrebuje si este v hlave zivot utriedit.
kde je rozum?
Ja som tiež jednoznačne za rozhovor - že ako si to ďalej predstavujete. Najskôr porozmýšľaj, či si s ním vieš predstaviť spoločný život, je zodpovedný, vieš si ho predstaviť ako otca svojich detí. Potom sa porozprávaj s ním, ale nie nejako násilne, len tak večer pri vínku, že ako si to on ďalej s tebou predstavuje. 8 rokov je skutočne dlhá doba (pre niekoho aj na manželstvo), a keď si spolu rozumiete je škoda si to kaziť. Zabaviť sa môžete predsa aj spolu, alebo ísť sem tam s kamoškami vonku (pri všetkej počestnosti ;) ). Poznám manželské páry, ktoré sú spolu od strednej školy a klape im to dodnes. My do vášho vzťahu nevidíme, rozhodnutie je na tebe alebo teda na vás.
ako je nižšie napisane treba sa porozpravať... ake mate plany do buducnosti? 8 rokov je uz dlha doba, chcete svadbu, deti...?
ak si to spolu neviete predstaviť je lepsie ist od seba...
a nechápem prečo niekto vo vztahu nevie ist von s kamosmi... ste priputani retazou o radiator alebo ...? nechápem... jednoducho zavolám kamoske podme na kavu, zdvyhnem riť a idem....
ak si svojprávna a tvoj "priatel" nie je tvoj zakonny zastupca či pestun ci ako to nazvať... tak nechápem .... ist von s kamoskou nevieš isť.. ale olizovať sa s cudzimi koko*tmi to vieš..?!
a dalsia vec, ked niekoho ľúbim druhí chlapi ma nezaujimaju!
takže ty ho určite nelubiš ked ta druhí lakaju... sa s ním rozíd a možes sa kurviť kolko chces! ale ako slobodná! nie zadaná!