Dobrý večer,
chcela by som civilný obrad, jednoduché biele šatočky, kvety vo vlasoch, taký letný štýl. Spraviť pekné fotky na pamiatku, niekde v nejakom peknom prostredí. A posedenie - slavnostnu veceru pre svedkov a rodicov. Zvazovala som aj súrodencov. Ja mám brata, ktorí ma rodinu to je 5 ludi a priatel ma 4 súrodencov, ktorí majú partnerov. Takze celkovo by to bolo 20 ludi a to je pre nas vela osob. A zasa pozvat ich bez partnerov, to proste nejde .. Tak pre nich, prípadne aj kamarátov este by sa spravilo nieco zvlast, mozno dajaka grilovacka, gulas.. Rada by som sa opytala aj takto, ak ma niekto podobnu skusenost, pripadne tu fakt je niekto, kto takto svoju svatbu riesil, napiste, naozaj sa potesim .. ako ste to riesili Vy? Vďaka za príspevky
Otázka ku sobášu
Ďakujem za príspevok. To je fakt :-(
ahoj, ja len napisem, co sa stalo nedavno kamaratovi. Zenil sa jeho dobry kamarat, ktoreho pozna prakticky od malicka a riesili to tak isto, ze chceli na vsetkom usetrit. Na svadbu pozvali tiez len najblizsiu rodinu a kamaratov chceli pozvat zvlast na chatu, na vikend. Lenze to neskoncilo velmi dobre, viaceri sa tomu cudovali, mnohi sa urazili a neprisli. Aj moj kamarat sa velmi urazil. Nakoniec by boli spravili lepsie, ak by pozvali fakt len rodinu, lebo to pre mnohych bol signal, ze nie su dost dobri, aby hodovali s rodinou.