sobáš

Príspevok v téme: sobáš
Amally_

Dobrý večer,
chcela by som civilný obrad, jednoduché biele šatočky, kvety vo vlasoch, taký letný štýl. Spraviť pekné fotky na pamiatku, niekde v nejakom peknom prostredí. A posedenie - slavnostnu veceru pre svedkov a rodicov. Zvazovala som aj súrodencov. Ja mám brata, ktorí ma rodinu to je 5 ludi a priatel ma 4 súrodencov, ktorí majú partnerov. Takze celkovo by to bolo 20 ludi a to je pre nas vela osob. A zasa pozvat ich bez partnerov, to proste nejde .. Tak pre nich, prípadne aj kamarátov este by sa spravilo nieco zvlast, mozno dajaka grilovacka, gulas.. Rada by som sa opytala aj takto, ak ma niekto podobnu skusenost, pripadne tu fakt je niekto, kto takto svoju svatbu riesil, napiste, naozaj sa potesim .. ako ste to riesili Vy? Vďaka za príspevky

Bubliii

Ahoj, kukni na mojasvadba.sk. Skúseností neúrekom. Ak zvažuješ letnú svadbu, stačí ti ísť po termín niekedy v januári (však oni ti povedia, či už dávajú alebo nie). Ak chceš ľahké šaty, odporúčam buď len biele spoločenské (bonus: dajú sa vynosiť), alebo niečo cez net. Klasické svadobné majú viac vrstiev, spodnicu, sú ťažšie ako bežné spoločenské šaty a je v nich dosť teplo (vlastná skúsenosť, vydávala som sa pred troma týždňami, ale mali sme 32°C). Do 20 ľudí ti úplne stačí reštika, nemusíš riešiť sálu. Tiež som delila hostiny, v sobotu oficiálna po svadbe pre rodinu (18 ľudí), v nedeľu neoficiálna pre priateľov (12 ľudí). Na daroch sa nám vrátilo všetko. Inak, pozvať môžeš aj tých súrodencov, už kto príde, to je zas druhá vec.. Nám takto klesol počet ľudí pomaly na polovicu, že ľudia nasľubovali a neprišli. Každopádne mám to všetko v čerstvej pamäti, ak chceš napíš sem meil a odpoviem na všetky otázky :)