Nájde sa osoba, ktorá mi sem dá odpoveď, na moju otázku?

Príspevok v téme: Nájde sa osoba, ktorá mi sem dá odpoveď, na moju otázku?
anabella2919

Dobrý deň, som 17 ročné dievča,ktoré v poslednom období už tretí krát v živote zažíva jednu a tú istú vec dookola..Začnem tým, že pred nedávnom som sa, dá sa povedať veľmi zamilovala do jedného chlapca, o to možno ani tak nejde skôr mi nejde do hlavy podstata tejto veci.Neustále sa mi na hodinkách alebo na mobile, ukazuje rovnaký čas.napr-11:11,14:14,17:17,23:23 alebo hoci aké iné,stále sa pozriem na hodinky možno aj tri krát do dňa a stále uvidím rovnaký čas.Niekto mi raz písal,že je to tým, že som zamilovaná, a znamená to, že ten dotyčný vysiela isté signály"zamilovanosti" a tým pádom sa mi to takto prostredníctvom anjelov ukazuje na hodinách.Iní zasa hovoria, že ku mne hovoria anjeli druhí zas, že je to o náhode..Stalo sa mi to raz pred 4 rokmi, keď som sa šialene zamilovala, z ničoho nič som začala vidieť tieto čísla, potom o tri roky som sa zamilovala zas a zas sa mi stávalo to isté a teraz znova..A áno zaoberám sa duchovnými vecami, verím na anjelov ale tomuto faktu o číslach na hodinkách som nevenovala veľkú pozornosť až do teraz, keď sa mi to prestáva zdať normálne.Prosím ak sa niekto v tomto vyzná alebo pracuje s anjelmi, pomôžte mi prosím získať nejakú radu čo to má znamenať.JEDNO VEĽKÉ ĎAKUJEM:)

ANonym13222

Ja nehovorím ,že sa nikomu nič také nestalo. Ja hovorím ,že to niesu Anjeli ,ktorí ti z neba posielajú znamenia. Čítaš ,čo píšeš? Anjeli ti
posielajú znamenia z nebies??? Keby ti napíšem ,že ja sa vždy v noci zobudí a na hodinách je vždy 1 hodina 15 minút a ,že to mi dáva znamenie špagetové monštrum? Tak by som bol asi zrelý na psychiatriu. prečo práve Anjeli? Prečo práve tvoja viera je ta pravá? Prečo nie moja? Prečo Anjeli a prečo nie špagetové monštrum? Vieš prečo? Pretože veríš len v niečo čo si niekto vymyslel a našiel sa blbec ,ktorý tomu uveril tiež a tak sa to opakovalo a teraz je z toho jeden obrovský oceán unilaterálnych názorov.A topíš sa v ňom a kedže ten oceán je tak obrovský ,že v to verí mnoho ľudí tak to môžeme považovať za náboženstvo a tak ťa ostatný neposielajú na psychiatriu :) Príde ti vrcholne neslušné ,že nazývam niekoho hlupákom? A čo? Mám ti klamať a byť neúprimný ,ale hlavne aby si bola spokojná? Je to môj názor a vyjadril som ho. Je mi jedno či je to neslušné a keď sa ti to nepáči je to tvoj problém. Nauč sa brať kritiku. Ja ti nerozumiem? Nie ja ti úplne rozumiem. Tvoje IQ ti nedovoľuje rozmýšľať racionálne a tak si to pripisuješ anjelom. A možno z toho vyrastieš. SI mladá a hlúpa. Tak to už býva. Takže ja som hlúpy ,pretože neverím na Anjelov? Zaujímavé ...

anabella2919

Ďakujem tým, ktorí mi dali nejaké to info a pre tých, ktorý sú veľmi múdri tuto,poviem vám len jedno:) Hovoríte o mne, že som hlúpa a verím hlúpostiam, áno verím aj tomu, že na svete je milión hlúpych ľudí, ktorí sa práve ozvali pod mojou otázkou:) Hlúpa otázka?,iba pre hlupáka to býva hlúpa otázka lebo sa nad ničím nezamyslí:) Ako keby sa nikomu nikdy nič takéto nestalo a nikto nemal také otázky a ako keby ste všetci stiahli pána Boha za nohy:) Príde mi dosť trápne a vrcholne neslušné ak človeka opisujete za "hlupáka,ktoré ma hlúpe otázky" iba preto, lebo tomu absolútne nerozumiete alebo ste absolútne sprostí a inteligencia Vám nič nehovorí:)

pomocnica

To sa aj mne tak raz za čas stane, že stále keď sa pozriem na hodinky, tak je tam rovnaké číslo. Ale ja som zas počula, že je to tak, že ak napríklad vidíš :11:11-tak na teba niekto na písmeno K myslí, lebo ako máš abecedu, tak abcdefghijK je jedenáste písmeno. To som počula ja, ale neviem. Každý má na to svoj názor, podľa mňa by si takej to maličkosti nemala pripisovať nejaký veľký význam.
Držím prsty s láskou. ;)

ANonym1322

Nie ,ona neverí hlúpostiam ,lebo je zaľúbená ,pretože ona takým veciam verí stále. Takže láskou to nieje ,čiže ako sa hovorí hlupák verí hlúpostiam. Vlastne to sa ani tak veľmi nehovorí ,ale napísal som to tak aby to malo efekt ,aj keď ten už po tejto vete zmizol ...

Skaredaaa

Aj mne sa tie cisla stavaju. Len to len nahoda. Nikoho nemilujem ani nikto nemiluje mna. Lenze ty si zalubena preto veris hlupostiam :)

ANonym1322

Keď chceš inteligentný názor tak sa najprv musíš pýtať inteligentné otázky :-) Tie čísla nič neznamenajú ,je to náhoda a ty tomu dávaš väčší význam aj keď žiadny nieje. Ak ho miluješ tak s tým niečo rob a nepozeraj na čísla ,pretože budeš sa pozerať tak dlho ,že ten tvoj chlapec bude chodiť s iným "číslom" . Čo iné chceš počuť? Že Anjeli ti dávajú znamenie z Neba?